Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'rukovati s oprezom'

Severina objavila novu fotografiju, jedan detalj je posebno zanimljiv

Severina
Foto: Instagram
1/5
30.10.2020.
u 13:35

Fotografija je najvjerojatnije nastala ljetos kada je pjevačica plovila Jadranom. Zanimljiv je detalj i kako Severina nosi prsten na desnoj ruci, a ne na lijevoj, kao što je uobičajeno

Severina ima novu fotografiju na Instagramu, a nakon što je prije dva dana napala Vladu, objavila je selfie na kojem nosi šešir s natpisom "Handle with care", odnosno "rukovati s oprezom", a to je i napisala u opisu fotografije. 

Fotografija je najvjerojatnije nastala ljetos kada je pjevačica plovila Jadranom. Zanimljiv je detalj i kako Severina nosi prsten na desnoj ruci, a ne na lijevoj, kao što je uobičajeno. 

Prilikom nastupa ovog ljeta u Splitu moglo se vidjeti kako pjevačica više ne nosi vjenčani prsten koji joj je suprug Igor dao kad su se prije pet godina vjenčali u istarskim Balama. Prsten je bio izrađen od platine, a stajao je 18.000 kuna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Severini je sudskom presudom dopušteno viđati sina Aleksandra 10 sati u radnom tjednu te svaki drugi vikend, a ostalo vrijeme dijete je kod oca Milana Popovića. Zbog toga mu je posvetila objavu. 

Severina
1/17

"11 mjeseci nije 'privremena mjera'. 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja, koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom... U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić́ pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete. 88 sati nije dovoljno", napisala je Severina u objavi uz koju je podijelila snimku nastupa s posljednje turneje za pjesmu "Rođeno moje", a posvetila ih je svoj djeci "stradaloj od korupcije u državi".

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:10 30.10.2020.

jel se vi to zahebavate , ko je ova

KA
kacavenda
14:42 30.10.2020.

Koga briga

BE
berija
15:50 30.10.2020.

Sutkinja ti nije oduzela dijete nego skrb dodjelila roditelju koji se djetetu želi posvetiti a ne zlorabiti ga za vlastitu promociju. Nije tebi kriva ni Vlada ni država, nego tvoj način života. Ti nisi majka, ti si jednostavno roditeljica. Majka je nešto drugo, majka može biti i žena koja nije rodila dijete kojemu je majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije