Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI NE PRESTAJU

Vrlo hrabro! Nina Badrić oduševila bosim nogama u štiklama usred kiše

Foto: Instagram
1/10
30.10.2020.
u 12:28

Pjevačica Nina Badrić pratitelje na Instagramu oduševila je nesvakidašnjim outfitom.

Nakon što je s javnosti podijelila traumatično iskustvo višegodišnjeg uznemiravanja od strane nepoznatog muškarca, pjevačica Nina Badrić u outfitu kojeg je podijelila s pratiteljima na Instagramu jasno daje do znanja da joj ništa ne može stati na put.

- Kojim putem krenuti? - upitala je u objavi pratitelje. Na Cvjetnom trgu koračala je u tri četvrt crnim hlačama koje su izložile njezine bose noge, a na njima je nosila elegantne crne štikle. Upečatljiv dojam ostavlja i činjenica da se Nina odvažila na ovu kombinaciju premda je pala kiša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kojim putem krenuti?🤨

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

- Uvijek imaš najbolje cipele - poručila joj je Lejla Filipović, supruga poznatog voditelja i glumca Tarika Filipovića.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno prijavila nepoznatog muškarca koji ju uhodio prvo u Zagrebu, a kasnije i na otoku Hvaru, gdje Nina inače ljetuje.

Cijeli slučaj je završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, a kasnije je sve prebačeno u Zagreb zbog toga što muškarac tamo ima prebivalište.  Muškarac je prestao tek nakon što je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s pjevačicom, ali i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, zbog toga što je policija brzo reagirala, piše Slobodna Dalmacija.  

Sličnu situaciju je proživjela i pjevačica Jelena Rozga. Nju je za vrijeme karantene uznemiravao muškarac koji joj se pojavio i vratima kuće u kojoj živi, te je i u tom slučaju morala reagirati policija. 


Ključne riječi

Komentara 6

JD
John Doe Jr.
19:36 30.10.2020.

barem je noge oprala

Avatar zumaduke
zumaduke
13:15 30.10.2020.

u krumpirište isto može bosa.

Avatar maskarada
maskarada
16:26 02.11.2020.

Meni stvarno nije jasno koga ona može na bilo koji način oduseviti ikoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije