Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslali zamjene

Seve i Milan nisu se pojavili na ročištu

09.08.2012., Jelsa - Severina i Milan Popovic s djetetom u setnji po gradu. PRI KORISTENJU FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DJETETA (PREKRITI OCI)!!!! Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
10.08.2015.
u 14:10

Severina i Milan danima se prepucavaju putem medija oko skrbništva, a na prvom ročištu nisu se pojavili

U Zagrebu na Općinskom građanskom sudu održano je prvo ročište u slučaju Severine Vučković i njena bivšeg zaručnika Milana Popovića, vezano za skrbništvo nad njihovim trogodišnjim sinom Aleksandrom.

Na ročištu se nisu pojavili ni Severina ni Popović. Severinini odvjetnici nisu htjeli davati nikakve izjave, a Ivo Farčić, odvjetnik Milana Popovića, nakon prvog ročišta izjavio je:

''Predmet nije javan i mi smo se već nekoliko puta obraćali. Imamo molbu da se prilikom izvještavanja o ovome predmetu poštuje privatnost djeteta i to je ono što ja mogu reći. Dakle, predmet nije javan i ne bih vam htio iznositi detalje. Propisi kažu da ne smijem ništa govoriti'', kratko je rekao jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika. Datum drugog ročišta još nije poznat.

Podsjetimo, bivši partneri opet se spore oko skrbništva nad trogodišnjim sinom Aleksandrom. Milan je otvorenim pismom premijeru otkrio da nije zadovoljan načinom na koji Severina brine o njihovu djetetu te je podnio dvije tužbe, u jednoj traži da češće viđa sina, a u drugoj traži skrbništvo nad djetetom te da ga Severina viđa svaki drugi tjedan. 

Milan i Severina prema odluci istog suda od lani imaju zajedničko skrbništvo nad trogodišnjim sinom Aleksandrom, prema kojoj dijete živi s majkom u Hrvatskoj, a otac ga viđa svaki drugi vikend i plaća alimentaciju od 15 tisuća kuna

No, pravomoćne sudske odluke nisu nepromjenjive pa svaka strana ima pravo zatražiti promjenu odluke ako su se promijenile okolnosti pod kojima je odluka donesena ili ako druga strana krši svoje obveze.

>>Zbog posjeta Međugorju mediji napali Sevina dečka: 'Sramoto srpska!'

>>Popović želi sina odvesti u Beograd i traži alimentaciju od 3500 kuna

Komentara 5

DU
Deleted user
18:38 10.08.2015.

Ne moze na rocistu napraviti selfie, pa ju ni ne zanima!

AB
abendblatt
19:57 10.08.2015.

Severina koristi dijete i Milana za osobnu promociju, njoj je mali Aleksandar sredstvo za medijsku propagandu.

NO
nojemalo
16:41 10.08.2015.

ma da je pravna država sad ih dobro lupit po džepu,da san ja to napravia došla bi policija po mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije