Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOTINE LAJKOVA

Severina se javila Lu nakon nastupa: 'Sinoć mi je zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku...'

Foto: Nova TV
1/17
27.10.2020.
u 08:38

Nakon nastupa 26-godišnje talentirane pjevačice Lu Jakelić u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je utjelovila Severinu, pjevajući hitove "Dobrodošao u klub" i "Tarapanu", javila se i Severina.

Splitska pjevačica Severina odlučila je komentirati izvedbu mlade kantautorice Lu Jakelić u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je proteklog vikenda utjelovila Splićanku i otpjevala njezine dvije pjesme - "Dobrodošao u klub" i "Tarapana. Nastup je to, prema mišljenjima mnogih, najbolji u svim sezonama dosad.

 -Dobrodošla u klub mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku... Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila - poručila joj je Seve dodavši #nevergiveup.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentar je prikupio preko 250 lajkova, a svoje komplimente udijelile su i Ashley Colburn te pjevačica i glumica Sementa Rajhard.

Lu je bila jako ponosna na komentar tako da ga je u posebnu objavu na Instagramu izdvojila i poručila: "Poruka za laku noć". Prije te, u nizu drugih objava obratila se Severini, ali nije tražila povratnu informaciju.

1/14

- A Severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način - napisala je Lu uz objavu videa nastupa.

Nastup 26-godišnje Lu u "Tvoje lice zvuči poznato" dosad je na YouTubeu pogledan preko 88 tisuća puta i drži visoko drugo mjesto u trending listi za Hrvatsku. 

Komentara 1

CH
che9
09:04 27.10.2020.

kao ona nije gledala nego su joj javili....hehehehehe..i onda se "zaljubila"...ode mala na jahtu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije