Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆNA ATMOSFERA

Sergej Ćetković dvije večeri zaredom napunio Lisinski i pokazao zašto ga Hrvati obožavaju

Sergej u Lisinskom
Foto: IZOOM produkcija
1/14
13.11.2017.
u 14:34

Opušteno se fotografirao s fanovima, šetajući gledalištem iz kojeg su mu podršku dale i njegove najdraže – supruga i dvije preslatke kćerkice. Na bezrezervnu podršku publike i kolega Sergej gleda kao na dragocjenost koju čuva i cijeni

Bio je ovo vikend za pamćenje mnogobrojnim obožavateljima proslavljenog kantautora Sergeja Ćetkovića koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili zagrebačku dvoranu Vatroslava Lisinskog uživajući u najvećim hitovima ove velike regionalne zvijezde.

Odlično raspoloženi Sergej koncerte je započeo svojom najnovijom uspješnicom „Oči nikad ne stare“ koju u originalu izvodi sa Stjepanom Hauserom, a koja je već dva tjedna na hrvatskoj nacionalnoj top listi najemitiranijih singlova. Svima poznate hitove „Nek te ljubav dočeka“, „Korov“, „Zar je kraj“, „Pogledi u tami“, „Ne živim ja“, „“Pola moga svijeta“ i mnoge druge publika je pjevala uglas sa svojim omiljenim pjevačem koji ih je, osim glasom, oduševio i duhovitošću pa se na trenutke koncert pretvarao u stand up komediju. Sergej je uspio ono što samo najvećima polazi za rukom – stvoriti skoro pa kućnu atmosferu u kultnoj dvorani jer Sergejeva publika su posebna vrsta ljudi – ona kojoj je ljubav jedini životni putokaz.

Opušteno se fotografirao s fanovima, šetajući gledalištem iz kojeg su mu podršku dale i njegove najdraže – supruga i dvije preslatke kćerkice. Na bezrezervnu podršku publike i kolega Sergej gleda kao na dragocjenost koju čuva i cijeni: „Čast mi je pjevati pred ovakvom publikom koja me vjerno prati od mog prvog koncerta u Zagrebu. Toliko pozitivne energije znači mi puno i bez njih ovo sve ne bi imalo smisla. Jedva čekam da sve ponovimo iduće godine“.

Gromoglasni pljesak prolomio se kada je na binu izašla predivna Jelena Rozga kao gošća večeri otpjevavši sa Sergejem njegov bezvremenski hit „Prsten na sto“ te „Piši mi“ grupe Magazin uz Sergejevu pratnju na klavijaturama. O svom kolegi, ali i velikom prijatelju

Jelena ima lijepo mišljenje: “Ovo je večer koja će se dugo pamtiti i o kojoj će se pričati danima. Sergej je za mene jedna posebna osoba, čovjek koji ima veliku dušu. Sergeja moraš voljeti.“

Sergejeva popularnost iz godine u godinu raste na krilima fenomenalnih pjesama i velike karizme što ga svrstava među najomiljenije pjevače regije. Nakon Zagreba, Osijeka, Splita i Pazina, hrvatski obožavatelji uskoro će u čaroliji Sergejeve glazbe moći uživati i u Slavonskom Brodu te drugim gradovima koji dobre ljude primaju otvorenog srca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije