Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ti si pijan ili drogiran'

Sejo Sexon iz Zabranjenog pušenja nakon burne rasprave napustio TV studio

Foto: Youtube Screenshot
1/5
22.01.2019.
u 08:28

Pjevač je bio uzrujan izjavama vlasnika Hard Rock radija i nakon što mu je vlasnik radija Siniša Tomić rekao da je ili pijan ili drogiran, Sexon je ustao i napustio studio.

Pjevač Zabranjenog pušenja, Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, napustio je sinoć studio RTRS-a nakon što je ušao u žestoku polemiku s vlasnikom Hard Rock radija Sinišom Tomićem.

U emisiji se razgovaralo o autorskim pravima i stanju na glazbenom tržištu te je voditeljica Tomiću postavila pitanje o tome ima li namještanja kada je riječ o radijskim glazbenim listama.

– Mislim da je priča o namještanju play-lista znanstvena fantastika jer svaka ozbiljna radiostanica ima ozbiljan program i sad možemo otići u  studio mojeg radija i vidjeti što se sve puštalo u zadnjih 15 godina – kaže Tomić. Na to se Sučić usprotivio tome, a Tomić mu je odgovorio:

– Ti ili si pijan ili drogiran.

Voditeljica je pokušala smiriti tenzije, no Sexon je samo ustao. Dok je odlazio iz studija, još je rekao:
– Ovo je stvarno sramota što pričate, u životu to nisam vidio, a već se 30 godina motam po ovakvim mjestima. 

Na kraju videa koji je objavljen na YouTubeu još se čuje kako Tomić govori da njegov radio nikada nije puštao pjesme Zabranjenog pušenja.

 

Komentara 52

TM
trade_mark
09:07 22.01.2019.

dobro, večernji list... dajte malo pogledajte što ostali portali jutros pišu na naslovnicama. pišu o rukometu, o incidentu u zadru, o tolušićevim "fotomontažama", o novim cijenama goriva. a vi pišete o seji saksonu, o hani i gospodinu savršenom, o spektakularnim pljačkama koje su završile na filmovima, o karleuši, o mužu i ženi koji su se seksali s drugim ljudima... dakle, vi se namjerno trudite postati lokalno smeće od internetskog portala. ili?

Avatar Croat
Croat
10:27 22.01.2019.

vecernji yu,smece od novinarstva.

Avatar zajutrak
zajutrak
10:43 22.01.2019.

Ne mogu vjerovati koje smeće vi prenosite , postali ste yu žuta štampa , sramota !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije