Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad nema dečka

Scarlett Johansson na dodjelu Oscara povela svog agenta

scarlett johansson
pixsell
01.03.2011.
u 11:56

Glumica se na crvenom tepihu pojavila držeći za ruku svog agenta Joea Machotu. Naglasila je da su samo prijatelji.

Nazivaju je seks-simbolom Hollywooda,  no 26-godišnja plavuša Scarlett Johansson nije se trebala previše dvoumiti koga da povede na dodjelu Oscara. Razvedena glumica koja trenutačno samuje povela je na veliki događaj svog mlađahnog i zgodnog agenta Joea Machotu.

– Između njih nema baš ništa, veza je platonska – naglasio je glasnogovornik glumice koja se s agentom zabavljala i na Vanity Fairovoj zabavi. Scarlett se nedavno  razvela od glumca Ryana Reynoldsa s kojim je kratko bila u braku.

Nakon rastave povezivali su je sa znatno starijim kolegom Seanom Pennom, no navodna je veza brzo i oštro demantirana. Muškarac s kojim Scarlett u posljednje vrijeme provodi sve više vremena jest glumac Justin Long, bivši dečko Drew Barrymore.

Komentara 2

EU
eugenie
13:14 01.03.2011.

hm, zgodan agent, i ja bi takvog.lol

PP
pp
14:02 01.03.2011.

pa ako plačaš kao ona mogla bi ga i dobit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije