Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za party

Savjet plus - Kako se odjenuti za Ultru?

16.07.2016., Split - Nakon sto je prvi dan festivala Ultra Europe morao biti otkazan zbog loseg vremena posjetiteljima su vrata Poljuda otvorena od 13 sati te je zabava mogla konacno poceti. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL,
1/7
13.07.2017.
u 13:50

Što god odlučili odjenuti, jedno je sigurno – odličan provod neće izostati.

Pred nama je još jedno izdaje Ultra Europe festivala, a mnogi koji će uživati u glazbi vrhunskih DJ-a obavljaju posljednje pripreme.

Kako se odjenuti za najluđi provod ove godine?

Imajte na umu da je prije svega potrebno pratiti sigurnosne smjernice organizatora.

Proteklih godina svjedočili smo raznim kreativnim modnim kombinacijama, a osim upečatljivosti, potrebno je misliti i na udobnost.

Odjenite se slojevito kako biste u svakom trenutku mogli odjenuti ili skinuti višak odjeće ako vam postane vruće. Žene, zaboravite na platforme i štikle, tenisice ili udobne sandale puno su bolji izbor. Još ako su žarkih boja, to je pun pogodak. 

"Što šarenije to veselije", svakako bi se moglo podvući pod modne savjete kako se odjenuti za Ultru, a znaju to mnogi koji su proteklih godina uživali u ovom glazbenom festivalu. 

Privremene tetovaže, šljokice, cvjetni vijenci i ostala kreativna i upečatljiva modna rješenja nikako neće proći nezapaženo. 

No, što god odlučili odjenuti, jedno je sigurno – odličan provod neće izostati.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
14:28 13.07.2017.

ma ne dosađujte sa tim narkomanskim i pederski sranjem

Avatar jest
jest
14:22 13.07.2017.

Odijenuti se kao prostitutka odnosno svodnik, to će biti dobitna kombinacija.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:34 13.07.2017.

Zaljepi jednu poštansku marku sprijeda a drugu iza, i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije