Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA USPJEHA

Sanja Doležal: Za sretan brak potrebna je ogromna ljubav

doležal
Anto Magzan/Pixsell
19.06.2010.
u 11:04

– Cijela obitelj preselit će se u prirodu u našu vikendicu tu blizu Zagreba na jednoj lijepoj rijeci. Ići ćemo naravno i na more, ali još nemamo destinaciju.

Pjevačica Novih fosila, Sanja Doležal, krajem mjeseca konačno pokreće svoj dugo najavljivani portal. A na njemu će pokraj brojnih savjeta ženama moći otkriti i kako se riješila viška kilograma pa je spremna za ljeto i plažu.

Odlično izgledate! Otkrijte nam recept pomoću kojeg ste tako zavidno dotjerali liniju?

– Proces mršavljenja još uvijek traje! Ali da, skinula sam višak i spremna sam za ljeto. No glavni razlog tome što sam počela paziti što jedem i krećem li se dovoljno je zdravlje. A i stati u robu je više nego odličan osjećaj!

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

– Cijela obitelj preselit će se u prirodu u našu vikendicu tu blizu Zagreba na jednoj lijepoj rijeci. Ići ćemo naravno i na more, ali još nemamo destinaciju.

Vaša djeca Lea i Luka su tinejdžeri. Obraćaju li se s ljubavnim problemima vama ili tati?

– A mama je zadužena za te stvari! Ima tu simpatija i ljubavi, ali ne smijem o tome. No najvažnije je da su u školi još uvijek odlični!

Ključne riječi

Komentara 1

MU
Mucanka
11:41 28.06.2010.

Evo primjera da se moze biti uspjesan na nasoj estradi a ostati posten i primjerna osoba! Sto se o takvima ne informira vise???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije