Naslovnica Showbiz Zvijezde

Sanja Doležal: Za sretan brak potrebna je ogromna ljubav

– Cijela obitelj preselit će se u prirodu u našu vikendicu tu blizu Zagreba na jednoj lijepoj rijeci. Ići ćemo naravno i na more, ali još nemamo destinaciju.
19. lipnja 2010. u 11:04 1 komentara 3 prikaza
doležal
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Pjevačica Novih fosila, Sanja Doležal, krajem mjeseca konačno pokreće svoj dugo najavljivani portal. A na njemu će pokraj brojnih savjeta ženama moći otkriti i kako se riješila viška kilograma pa je spremna za ljeto i plažu.

Odlično izgledate! Otkrijte nam recept pomoću kojeg ste tako zavidno dotjerali liniju?

– Proces mršavljenja još uvijek traje! Ali da, skinula sam višak i spremna sam za ljeto. No glavni razlog tome što sam počela paziti što jedem i krećem li se dovoljno je zdravlje. A i stati u robu je više nego odličan osjećaj!

Gdje ćete provesti godišnji odmor?

– Cijela obitelj preselit će se u prirodu u našu vikendicu tu blizu Zagreba na jednoj lijepoj rijeci. Ići ćemo naravno i na more, ali još nemamo destinaciju.

Vaša djeca Lea i Luka su tinejdžeri. Obraćaju li se s ljubavnim problemima vama ili tati?

– A mama je zadužena za te stvari! Ima tu simpatija i ljubavi, ali ne smijem o tome. No najvažnije je da su u školi još uvijek odlični!

Moj suprug Nenad Šarić i ja dvade

Moj suprug Nenad Šarić i ja dvadeset smo godina u sretnom braku. Za njega je potrebno puno tolerancije, preduvjet koje je ogromna ljubav. A i držim se one “udvoje je ljepše, zar ne?”

 

Elipso

  • Mucanka:

    Evo primjera da se moze biti uspjesan na nasoj estradi a ostati posten i primjerna osoba! Sto se o takvima ne informira vise???