Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Sanja Doležal (57) progovorila o estetskim operacijama: Prije nekoliko godina išla sam na tretman

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/23
02.05.2021.
u 12:10

Sanja će, naime, uskoro proslaviti 58. rođendan,  a sada je progovorila o estetskim korekcijama.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke, mnogi su se složili da pjevačica i voditeljica Sanja Doležal odlično izgleda. Sanja će, naime, uskoro proslaviti 58. rođendan,  a sada je progovorila o estetskim korekcijama. 

- Nisam bila na estetskim operacijama, ali prije nekoliko godina išla sam na tretman krvnom plazmom. To mi se činilo vrlo dobro jer ne zateže lice i ne pegla izdajničke bore, ali zaista osvježava lice. Inače nisam protivnik estetskih operacija ako se s njima ne pretjera, jednostavno mislim da zasad nemam potrebu za tim. Iako bih imala dosta toga popraviti na cijelom tijelu - kazala je Doležal za Story

Podsjetimo, pjevačica Novih fosila oduševila je pratitelje na Instagramu fotografijom koju je objavila, a uz koju je napisala: "Najbolji filter priroda", napisala je Sanja i uz hashtagove dodala da je sretna, ali i da je bez šminke. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Doležal je dobila brojne komplimente za svoj izgled. "Zgodnica naša", napisala joj je bivša HRT-ova voditeljica Karmela Vukov-Colić, a Minea joj je ostavila emotikon srca u komentaru. "Volim to sunce u Vašim očima! Uživajte, samo se čuvajte krpelja, ove su godine ludi", "Tako je dobro vidjeti te opet, nedostajete mi svi", "Krasna", "Prirodna, prelijepa kao uvijek", komentirali su pratitelji

Sanja se prije nekoliko godina preselila na Mrežnicu gdje je pronašla svoj mir i sreću na selu. 

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
07:02 03.05.2021.

Izgleda kak izgleda, a to joj je od kurkume koju je koristila i njezina baka u In magazinu!!!

CO
Cobra
22:58 02.05.2021.

Jel to ona kaj nezna kuvat ?...

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:43 02.05.2021.

Pa za 58 može proć. No, ipak ima pudera, nije bez šminke. A estetske korekcije? Da su jeftine, ne zavaravajmo se, svatko bi nešto popravio... od očnih kapaka, preko bora, pa do cica. Rijetki ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije