Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heroj Dinama

Sandru Kulenoviću idol je Mandžukić, a za savjete uvijek prvo pita roditelje i brata

Foto: Instagram screenshot
1/8
03.04.2024.
u 21:07

Mladi Sandro mnogima je poprilično nepoznato lice, a u Dinamo se vratio 2023. godine nakon što je bio na posudbi u Lokomotivi. Osim toga, na popisu klubova u kojima je igrao su i: Rijeka, poljska Legia, Juventus te Zagreb. O privatnom životu ovog mladog nogometaša također se ne zna puno

Sandro Kulenović (24) istaknuo se kao heroj Dinama u polufinalnoj utakmici Kupa, a već je u 14. minuti zabio gol za vodstvo plavih. Naime, nakon što je Petković slomio Hajdukovu obranu i zapucao, a Kalinić obranio, Kulenović se našao na odbijenoj lopti, te zabio za vodstvo Dinama i tako se istaknuo. Mladi Sandro mnogima je poprilično nepoznato lice, a u Dinamo se vratio 2023. godine nakon što je bio na posudbi u Lokomotivi. Osim toga, na popisu klubova u kojima je igrao su i: Rijeka, poljska Legia, Juventus i Zagreb. O privatnom životu ovog mladog nogometaša također se ne zna puno, a ono što je u intervjuu iz 2020. godine otkrio jest da mu je idol Mario Mandžukić i da izrazito cijeni svoju obitelj. 

1/8

-  Mandžukić je moj najdraži igrač, moj idol. Po nekim karakteristikama smo slični, no nastojim biti svoj, ali usporedbe s njim mi imponiraju i nadam se da ću se što prije pokazati u najboljim izdanjima - kazao je Kule tada i istaknuo da je razlika i to što je on izrazito veselog karaktera. Nogometaš iz zagrebačkog kvarta Travno tada je istaknuo i da za sve savjete u životu prvo pita obitelj.

- S roditeljima i bratom se najviše savjetujem. S tatom i bratom puno pričam o nogometu i utakmicama jer i oni su u nogometu, tata je igrao, sad je trener, brat još igra. A o životnim lekcijama najviše s mamom - rekao je te istaknuo da mu se čini da je izrazito talentiran za jezike jer je tijekom kratkog razdoblja u Italiji i Poljskoj brzo progovorio jezik. 

-  Nakon tri mjeseca sam naučio poljski i to prilično dobro. Očito sam talentiran za jezike, kad sam bio u Juventusu, nakon četiri mjeseca pričao sam talijanski, dobro govorim engleski - pojasnio je.

Sandro je aktivan i na Instagramu gdje uglavnom prevladavaju obiteljske fotografije i one s terena. Nađe se tu i pokoja s putovanja, no nikada ne otkriva tko je s druge strane kamere. Prati ga skoro 20.000 ljudi.

VIDEO Slavko Sobin snimljen kako kosi travu bez majice, komentari ne staju

Ključne riječi

Komentara 2

CH
che99
07:57 04.04.2024.

a baba? stric...šta susjedi kažu o heroju? ne držite nas u neizvjesnosti!!!

Avatar mrbr
mrbr
09:11 05.04.2024.

A možda da se prebaciš na proizvodnju kulenja, s obzirom da nam kidaš živce svojim promašivanjem nepromašivog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije