Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ JOKER

Prerano je potrošio sve Jokere, a sretnim pogađanjem točno odgovorio na zadnje pitanje o korejskoj grupi

Foto: Nova TV
1/7
03.04.2024.
u 19:00

U današnjem Jokeru natjecatelj je bio Željko Brček koji je već u ranoj fazi igre iskoristio jokere i na kraju je uspio osvojiti samo 100 eura

Svoju sreću u ''Jokeru'' okušao je magistar inženjer elektrotehnike Željko Brček koji je do šestog pitanja iskoristio sve jokere, ali iako je pred kraj kviza pao na 0, na kraju je točno odgovorio na pitanje i tako osvojio 100 eura. Premda je samo nagađao, točno je odgovorio B na pitanje: Član korejske grupe BTS i glavni junak stripa koji je izlazio od 1982. i 1985., zovu se isto. Kako? A) R B) V C) K D) S

Pitanja koja su ga stajala većeg iznosa bila su različitih tema. Prvo je bilo vezano uz poznatog američkog glumca: Dan Castellaneta dao je glas mnogim animiranim likovima, ali po jednom je liku najpoznatiji, Kojem? A) Homer Simpson B) Cartman C) Zekoslav Mrkva D) Kremenko Željko se odlučio za odgovor D, a točan odgovor skriva se iza opcije A.

Netočno, B, odgovorio je i na pitanje o iračkoj zastavi: Irak ima suvremenu zastavu od 1963. godine, a ona je 2008. doživjela najveću promjenu nakon 45 godina. Koju? A) uklonjene su tri zvijezde B) dodane su tri zvijezde C) zvijezde su postale plave D) promijenjen je raspored boja Točan odgovor bio je A.

Sreća mu nije bila naklonjena ni na pitanju koje se odnosilo na pasmine: Križanjem, kojih dviju pasmina je dobivena nova pasmina, pit bull? A) buldog i doberman B) buldog i terijer C) buldog i mastif D) buldog i doga Dok se točan odgovor krije iza B, Željko se odlučio za odgovor A.

Uz pomoć supruge Ivanke, prisjetio se prekretnice u glazbenoj industriji i točno odgovorio C na pitanje: 'Ladies and gentelmen, rock and roll', riječi su izgovorene u minutu nakon ponoći, 1. kolovoza 1981. i označile su pokretanje koje kablovske televizije? A) VH1 B) Rock and Roll Channel C) MTV D) VIVA. Novu uzbudljivu epizodu ''Jokera'' sa zanimljivim natjecateljem ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

VIDEO Najveći favorit Dore - Baby Lasagna: Cijeli život sam bio deblji dečko, samo sam volio jest fino

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije