Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operna diva

Sandra Bagarić pohvalila se obiteljskim fotkama iz Milana, njezin 19-godišnji sin Lovro ukrao svu pažnju

Zagreb: Tradicionalna modna revija zagrebačkih obrtnika 88. Zlatna igla
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/13
08.01.2024.
u 21:00

Sandrini pratitelji i prijatelji u komentarima su pisali da je 19-godišnjak isti tata

Opernu divu i glumicu Sandru Bagarić (49) često mnogi hvale zbog njezina mladolikog izgleda, no na najnovijoj fotografiji svu je pažnju ipak ukrao njezin 19-godišnji sin Lovro. Naime, pjevačica je nedavno uživala u Milanu sa sinom i suprugom Darkom Domitrovićem pa se na Facebooku pohvalila s nekoliko fotografija. Sandrini pratitelji i prijatelji u komentarima su pisali da je 19-godišnjak isti tata.

"Prava momčina", "Ajme, totalno se promijenio", "Sandra, blistate uz svoja dva dečka! A dragi prof. Darko, Lovro je vaša kopija", neki su od komentara.

Osim Lovre, Sandra i Darko imaju i 24-godišnjeg sina Marka.

Operna diva i njezin suprug, poznati pijanist, slove kao skladan par, u braku su već četvrt stoljeća, a ponekad ih možemo vidjeti i prilikom zajedničkog izlaska.

Inače, par je prije nekoliko mjeseci proslavio godišnjicu, a Sandra je to objavila i na društvenim mrežama. Tada mu je posvetila i svoju izvedbu pjesme Tereze Kesovije ''Moja posljednja i prva ljubavi''. Njihova je ljubavna priča započela na Muzičkoj akademiji  prije 30 godina. Sandra se tada u svog supruga zaljubila na prvi pogled.

VEZANI ČLANCI

Sandra se iz rodne Zenice za vrijeme rata s roditeljima preselila u Zagreb gdje je upisala akademiju, a tada nije znala da će je tamo, osim životnog poziva, dočekati i ljubav njezina života. Njen suprug nekad joj je bio profesor na Akademiji.
– Ja sam došla u Zagreb 1992., ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla: "Ovom čovjeku ću roditi djecu" i ta djeca sad imaju 22 godine i 18, ostalo je povijest – ispričala je za In Magazin prošle godine.

Jednom je prilikom njen suprug Darko opisao kako je, sasvim neočekivano, Sandra zaprosila njega.

– Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelićem, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao! Ja najmanje – ispričao je.

– Možda bih ja to učinio jednog dana, ali nije mi dala priliku – dodao je.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Ključne riječi

Komentara 8

MM
MMarko657
08:49 09.01.2024.

Operna diva? u kojoj je to operi dotična pjevala u posljednjih 20 godina? jedan od članaka koji pokazuje sav sjaj novinarske profesije. Vrijeme uloženo u otkrivanje važnih informacije istraživanje, stil pisanja, lektoriranje... pa tko se ne bi borio za prava novinara!!!

DI
DijeKusrač
06:45 09.01.2024.

Prvo se trpala s profesorom. Kasnije ju je punio Nadan Vidošević... Rado daje...

Avatar iznos_predam__M
iznos_predam__M
08:42 09.01.2024.

Tako jako voli svog mužića da se od silne ljubavi nemilice prašila s Vidoševićem tako da i dan danas ptičice pjevaju o tome…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije