Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlađe je slađe

Rozga opet ljubi? Šuška se da je novu ljubav pronašla u susjedstvu

Foto: Instagram screenshot
1/6
07.06.2019.
u 12:25

Pop-ikona ovih prostora Jelena Rozga nekoliko mjeseci poslije ljubavnog brodoloma s violončelistom Stjepanom Hauserom uplovila je u vezu s 30-godišnjim mladićem iz Srbije, doznao je Alo.rs.

Pjevačica Jelena Rozga preboljela je Stjepana Hausera, a prema navodima srpskih medija njezino srce osvojio je momak čak deset godina mlađi od nje.

– Jelena je poslije prekida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni zamisliti da će joj se tako brzo dogoditi nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju malo poslije burnog prekida, svidjeli su se jedno drugome od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno – rekao je izvor za Alo.rs i dodao kako je bilo potrebno višetjedno dopisivanje s prijateljima i njihovo nagovaranje da pjevačica krene dalje. Konačno, Rozga je pristala izići na večeru s dotičnim mladićem.

– Prijatelji su joj jedva uspjeli objasniti koliko joj je potreban novi početak, kao i da je vrijeme da krene dalje. Kako je njen novi dečko blizak prijatelj njenih prijatelja, objasnili su joj da je riječ o divnom momku i da joj ništa neće nedostajati da ga malo bolje upozna. Bili su uvjereni da su idealan par, iako je on dosta mlađi, i bili su u pravu. Otkako su se "smuvali", nisu se odvojili – navodi isti izvor objašnjavajući da Jelena koristi svaki slobodan trenutak 

Nadalje, izvor opisuje kako se par zbog turbulentnih karijera i razdvojenosti u različitim državama, prvih nekoliko mjeseci rijetko viđao. Doduše, kad god im se ukazala prilika, trčali su jedno drugome – on je dolazio u Hrvatsku, a ona je odlazila u Srbiju. Desetogodišnja razlika u godinama ne predstavlja im nikakav problem.

– Poslije Stjepana, koji je prema njoj bio jako loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost – objašnjava izvor dodajući da je pjevačica zamolila dečka da ne otkriva nikome da su zajedno.

– Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je dana kada će morati objelodaniti vezu. Do tada nek' se vole i uživaju. Zadovoljstvo ju je gledati tako sretnu i nasmijanu – rekao je izvor.

Podsjetimo, tamošnji mediji  Jelenu Rozgu povezivali su sa srpskim tenisačem Filipom Krajinovićem. On je odnedavno opet solo jer je prekinuo vezu s Anđelom Novčić i Blic je pisao da je spreman za novu vezu te da pokušava osvojiti našu pjevačicu.

– Jelena Rozga na glasu je kao jedna od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci joj žele prići i ne čudi što je Filip ''bacio oko'' na nju. Prati je na Instagramu, a često joj lajka i komentira fotografije. Filip je u nekoliko navrata preko zajedničkih prijatelja pokušao upoznati Jelenu, ali do susreta još uvijek nije došlo jer Jelena ne nastupa često u Beogradu, a Filip je stalno na putovanjima i turnirima – rekao je izvor blizak mladom tenisaču te dodao:


 

– Sigurno je da je Filip uporan mladić i da uvijek ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi da se barem s Jelenom upozna. Ovaj izvor kaže da se Filipu inače sviđaju djevojke starije od njega pa ne čudi što mu se sviđa i 41-godišnja pjevačica

Ključne riječi

Komentara 41

AV
avalon22
13:16 07.06.2019.

Izmisljeni ljubavni jadi Jelene Rozge. I tako godinama... ima li netko da vjeruje i jedno slovo?!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:55 07.06.2019.

ona ima curu!

NE
Nenadnbgd
13:01 07.06.2019.

Onaj Hauser je vrhunski muzičar ali u životu nije normalan, nisu mu sve na broju. Dovoljno je da je i ona bila sa njim, koliko god, da se zaključi da ni njoj nisu sve koze na broju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije