Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bacio oko' na Splićanku

Ovaj zgodni tenisač iz Srbije pokušava osvojiti Jelenu Rozgu

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
30.05.2019.
u 08:25

Filip Krajinović obožava pjesme Jelene Rozge, a bliski izvori 27-godišnjem tenisaču kažu kako kad čuje Jeleninu pjesmu u šali kaže kako mu je to buduća djevojka.

Srpski tenisač Filip Krajinović od nedavno je opet solo jer je prekinuo vezu s Anđelom Novčić i Blic piše da je spreman za novu vezu te da pokušava osvojiti našu pjevačicu Jelenu Rozgu.

Osim što obožava njene pjesme 27-godišnji Filip oduševljen je Jelenom i silno je želi upoznati. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RG-time🙏✔️✔️#lacoste

A post shared by Filip Krajinović (@krajinovic_filip) on

 

- Jelena Rozga slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci joj žele prići i ne čudi što je Filip 'bacio oko' na nju. Prati je na Instagramu, a često joj lajka i komentira fotografije. Filip je u nekoliko navrata preko zajedničkih prijatelja pokušao upoznati Jelenu, ali do susreta još uvijek nije došlo jer Jelena ne nastupa često u Beogradu, a Filip je stalno na putovanjima i turnirima - rekao je izvor blizak mladom tenisaču te dodao:

- Sigurno je da je Filip uporan mladić i da uvijek ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi barem da se s Jelenom upozna.

Ovaj izvor kaže da se Filipu inače sviđaju djevojke starije od njega pa ne čudi što mu se sviđa i 41-godišnja pjevačica.

- Često kada se nađemo zajedno u društvu i kad čuje Rozginu pjesmu uvijek se našali kako je lijepa Hrvatica njegova buduća djevojka. - rekao je izvor. 

Ključne riječi

Komentara 7

GV
golub Vaso
10:33 30.05.2019.

Rozga još uvijek nije izašla iz ormara

NO
Nordik
08:51 30.05.2019.

Filipu treba recka...

Avatar Ayatollah of Rocknrolla
Ayatollah of Rocknrolla
09:16 30.05.2019.

Uglavnom kada iskusaju sve u Hrvatskoj onda se okrecu susjedima jer ih ovdje nitko vise nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije