Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK LEGENDE

Robert Plant zapalio 3500 fanova u pulskoj Areni

Robert Plant u pulskoj Areni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/11
31.07.2016.
u 11:45

Prije Planta publiku je svojim nastupom zagrijavala hrvatska kantautorica Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces

Dan nakon vječnih britanskih boogie prangijaša Status Quo, u pulskoj je Areni nastupio i legendarni pjevač Led Zeppelina Robert Plant. Na koncertu se okupilo 3500 najvjernijih fanova koji su dobro popunili tribine, dok je parter bio napola pun.

Plant i njegov dobro usviran prateći sastav Sensational Shape Shifters otvorili su koncert pjesmom "Poor Howard" s posljednjeg albuma. Kasnije su uslijedili i hitovi iz prebogatog opusa Led Zeppelina, poput "What Is and What Should Never" i "Black Bog", a na repertorau je bilo mjesta i za "Spoonful" Willieja Dixona.    

Prije Planta publiku je svojim nastupom zagrijavala hrvatska kantautorica Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces.

>> Svi bendovi koji dugo sviraju u jednom trenutku nestanu i vrate se drukčiji, to se vidi kod Stonesa, ali i kod nas

Komentara 1

DU
Deleted user
12:45 31.07.2016.

Kad sam ja bio na koncertu Toma Jonesa u toj istoj pulskoj Areni (kolovoz 2012.) bila je dupkom puna, igla nije mogla pasti na pod, procjenjuje se negdje oko 7.000 ljudi. A što me je najviše iznenadilo, gotovo trećina je bilo mladih ispod 30 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije