Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne da mu se vježbati

Robert Pattinson shvatio da nikad neće izgledati kao Taylor Lautner

pattinson
Pixsell
27.10.2011.
u 22:00

Dok nisam vidio Taylora, nisam se brinuo o svom tijelu. Sada idem u teretanu i vježbam jer ću morati skinuti majicu. Došlo je vrijeme da i ja imam neodoljive trbušnjake, priznao je Pattinson i nakon šest mjeseci odustao od treninga.

Nakon što se u drugom dijelu "Sumrak sage" Taylor Lautner pojavio s do savršenstva istesanim grudima i trbuhom, i Robert Pattinson obećao jeda će i sam  poraditi na svom tijelu, ali to mu nije pošlo za rukom. Glumac koji se proslavio ulogom u "Sumrak sagi" pokušao je istesati mišiće kada je doznao da će snimati seksi scene s Kristen Stewart.

– Dok nisam vidio Taylora, nisam vodio računa o svom tijelu. Uvlačio sam trbuh na snimanju, ali sada idem u teretanu i vježbam  jer ću morati skinuti majicu. Došlo je vrijeme da se uozbiljim i počnem trenirati kako bih i ja imao neodoljive trbušnjake – priznao je Pattinson i odustao od treniranja nakon šest mjeseci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije