Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVALI TAJNU

Robbie Williams i supruga Ayda dobili treće dijete zahvaljujući surogat majci

Robbie Williams i Ayda Field
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
07.09.2018.
u 13:11

- Čuvali smo jednu vrlo posebnu tajnu. Čast nam je podijeliti s vama vijest da smo dobili malenu djevojčicu. Dobro došla na svijet Collete Coco Josephine Williams. Bio je to vrlo dugačak i težak put, zato smo sve odlučili zadržati za sebe.

Pop zvijezda Robbie Williams (44) i njegova supruga Ayda Field (39) postali su roditelji po treći put. Dijete je rodila surogat majka, pa su tajnu otkrili tek nakon maleninog rođenja. 

- Čuvali smo jednu vrlo posebnu tajnu. Čast nam je podijeliti s vama vijest da smo dobili malenu djevojčicu. Dobro došla na svijet Collete Coco Josephine Williams. Bio je to vrlo dugačak i težak put, zato smo sve odlučili zadržati za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I spy with my little eye an extra little hand 👀 So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! 💕💕 It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Obitelj dolazi u raznim formama a ovu mladu damu koja je biološki naša rodila je surogat majka, kojoj smo vječni zahvalni - napisala je Ayda na Instagramu i zamolila na privatnost, kao što su to napravili i nakon rođenja dvoje starije djece. Podsjetimo, Ayda i Robbie roditelji su kćerkice Theodore Rose (5) i sina Charltona (3). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m absolutely loving @thexfactor so far! Catch the second episode tonight on @itv at 8pm x

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Oboje su ove godine postali članovi žirija britanske verzije X-Factora, a za to će navodno dobiti više od 11 milijuna eura.  

Pogledajte video: Deset godina od smrti Dina Dvornika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije