Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Rihanna stiže u kolovozu na Sziget festival

rihanna
Sziget festival
28.03.2016.
u 17:20

Rihanni će to na "Anti World" turneji biti jedan od nastupa najbližih Hrvatskoj

Veliki budimpeštanski Sziget festival pohvalio se novim poznatim imenom za njihovo ovogodišnje izdanje. U kolovozu na Sziget stiže - Rihanna.

Jedna od najpoznatijih pjevačica, osvajačica 8 Grammyja i 12 Billboardovih nagrada nastupit će u Budimpešti 11. kolovoza, kao headlinerica na tzv. 'nultom danu' Sziget festivala koji će potrajati čak tjedan dana (od 10. do 17. kolovoza). To će joj na ovoj "Anti World" turneji biti jedan od nastupa najbližih Hrvatskoj (gostuje i u Beču i Munchenu).

Nastup su već ranije potvrdili Sia, David Guetta, Muse, Parov Stelar, The Lumineers, Bastille,  Sigur Ros, John Newman, Bloc Party i mnogi drugi...

>>Sia, Noel Gallagher, Muse, David Guetta, Bastille i Lumineers stižu na Sziget

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije