Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna kolekcija

Revija Snježane Schillinger u lunaparku okupila je poznata lica među kojima je bio i glasnogovornik Zorana Milanovića

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/18
25.05.2022.
u 11:43

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska rado nosi Duchess dizajn i jučer je dala podršku Snježani i njezinom timu baš kao i dizajnerica Leonarda Lončar, Borna Kotromanović, Ecija Ivušić...

U lunaparku na zagrebačkoj Savici Snježana Schillinger predstavila je ljetnu kolekciju svog modnog brenda Duchess. Dizajn veselih boja, uzoraka i ljetnih haljina koje slave ženske obline u najkvalitetnijim materijalima svilama, lan, pamuk, pletiva i dalje su zaštitni znak brenda Duchess.

24.05.2022., Zagreb - U Luna parku zabavni centar Zagiland na Prisavlju odrzana je modna revija branda Duchess Snjezane Mehun. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL

Poklonica dizajna iza kojeg sa Snježanom stoji i dizajner Antun Tin Brišar je i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je Snježaninu haljinu nosila i na prijemu na prijemu kod tadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, ali i brojne druge poznate dame koje su jučer reviju gledale iz prvog reda.

24.05.2022., Zagreb - U Luna parku zabavni centar Zagiland na Prisavlju odrzana je modna revija branda Duchess Snjezane Mehun. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska rado nosi Duchess dizajn i jučer je dala podršku Snježani i njezinom timu baš kao i dizajnerica Leonarda Lončar, Borna Kotromanović, Ecija Ivušić, a među uzvanicima su bili i glasnogovornik predsjednika Zorana Milanovića Nikola Jelić te mnoga lica koja dugo nismo vidjeli na ovakvim okupljanjima.

Na reviji su tako bili i mlada pjevačica Kim Verson koju svi znaju kao pobjednicu showa "Hrvatska traži zvijezdu", zatim bivša manekenka Antea Kodžoman, Jelena Katarina Kapa, Josipa Pavičić i brojni drugi. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije