Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković zapjevao zbog nove gošće, pogledajte o kome je riječ

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/20
25.05.2022.
u 10:13

Voditelj i urednik na društvenim mrežama objavio je snimku u kojoj izvodi performans koji podsjeća na Konstraktin nastup na Euroviziji te tako najavio s kim će razgovarati ove nedjelje.

Voditelj i urednik emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković na društvenim mrežama je otkrio tko ovog tjedna gostuje u emisiji. Stanković je objavio snimku na kojoj je izveo performans koji podsjeća na nastup Ane Đurić Konstrakte, srpske predstavnice na Euroviziji. "Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić? Koja li je tajna?“ zapjevao je voditelj te tako najavio njezino gostovanje u emisiji.

"Malo zezanja… i što ćemo sad?" napisao je pored objave na Facebooku, a na Instagramu je potvrdio da je ovotjedna gošća Konstrakta.

U komentarima ispod objave mnogi su pisali da se vesele ovotjednoj emisiji. "Gošća Konstrakta? Super. Jedva čekam“, poručila je jedna gledateljica. Druge je zanimalo o čemu će njih dvoje razgovarati. "Znači u nedjelju će biti interesantno. Baš me zanima koja li je tema na Nu2? Edukacijska emisija u udarnom terminu za gledatelje ove će nedjelje nas manje upućene educirati o tajni zdrave kose? Ili što?“ zanimalo je drugu osobu. „Mi koji kosu nemamo osjetljivi smo na taj problem“, odgovorio je ovoj osobi voditelj i urednik. 

Inače, Stanković je već imao priliku postavljati Konstrakti pitanja. Naime, voditelj je pjevačici uputio pitanje u emisiji ''Oko'' RTS-a. 

– Je li tvoj seksepil pridonio nastupu na Euroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju pričuvu, s obzirom na to da si ti predstavnica kućnog savjeta u svojoj zgradi u Srbiji? – upitao je Stanković pjevačicu, a ona mu je odgovorila kako sebe ne vidi kao seksi ženu iako je to možda i pridonijelo nastupu. Na pitanje o pričuvi mu nije znala odgovoriti jer, kako kaže, ona sa svojim susjedima problema nema.

– Stankoviću, mijenjaj zgradu i susjede – poručila mu je kroz smijeh Konstrakta.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 33

MR
MrkiMedo
11:39 25.05.2022.

Kad će prestati ta jugonostalgija na HRT-u?

DU
Deleted user
11:00 25.05.2022.

Na hrvatskoj tv srbi imaju glavnu riječ.

LU
Lu13
12:09 25.05.2022.

Taj lik je zesce iskompleksiran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije