Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncerti

Reflektor festival preselio u Tvornicu kulture

reflektor
01.06.2016.
u 09:41

Headlinerica Anna Calvi nastupa u petak, a festival u subotu zatvaraju Blood Red Shoes i Jonathan

Novi glazbeni festival u Zagrebu Reflektor seli se s Tuškanca u Tvornicu kulture. Organizatori su objavili da je do selidbe došlo zbog "slabijeg tempa prodaje i moguće kiše koja se prognozira u petak i subotu. 

U petak, 3. lipnja, program počinje u 20.15 nastupom dua Side Project nakon kojih slijede Koala Voice, Lovely Quinces te headlinerica Anna Calvi.

Subotnji program u 20.15 otvaraju Yellow Buzz, poslije kojih sviraju Straight Mickey And The Boyz, Girls Names, Blood Red Shoes te naposljetku Jonathan koji će zatvoriti koncertni dio Reflektora.

Oba dana vrata Tvornice otvorit će se u 19.30.

"Nažalost, promjena lokacije i modificiranje sadržaja znači i da se odustalo od besplatnog dnevnog programa i Kasnog Reflektora te festival ostaje na spomenutom. Kupljene ulaznice, naravno, vrijede za ulaz u Tvornicu. Svi kupci koji zbog nastalih promjena žele vratiti svoje ulaznice mogu to učiniti već danas na prodajnim mjestima", javljaju iz LAA agencije

U prodaji i dalje ostaju dnevne i festivalske ulaznice. Dnevne za 3. lipnja u pretprodaji iznose 110 kn, a na dan koncerta 130 kn. Dnevne za 4. lipnja u pretprodaji iznose 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Festivalske ulaznice (za oba dana) u pretprodaji iznose 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije