Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplakala se!

Johnny Depp se u centru Beograda obratio jednoj djevojci, njegov potez očarao sve: 'Gdje je ona? Neka dođe'

Johnny Depp
Foto: Reuters
1/7
20.10.2021.
u 09:30

Obožavatelji su ga dočekali i u centru grada gdje mu je prišla jedna žena i zamolila za autogram za njezinu kćer

Slavni holivudski glumac Johnny Depp (58) jučer popodne sletio je u Beograd gdje se sastao s predsjednikom Aleksandrom Vučićem, a društvo mu je pravio jedan od najomiljenijih srpskih glumaca Miloš Biković. Glumac će prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji  "Puffins impossible", u produkciji kompanije Archangel Digital Studios. To je i razlog njegovog dolaska u Srbiju, gdje je već nekoliko puta boravio te je uvijek rado viđen gost. Depp je ispred zgrade Predsedništva pozdravio okupljene fanove koji su vrištali i dozivali ga.

Obožavatelji su ga dočekali i u centru grada gdje mu je prišla jedna žena i zamolila za autogram za njezinu kćer, prenosi Blic

"Molim vas, za kćer, ona je ovdje", rekla je žena glumcu, na što je on pitao: "Gdje je ona? Neka dođe", rekao je Depp nakon čega mu je prišla djevojka. Depp ju je upitao kako se zove, a ona je odgovorila da joj je ime Nina i odmah počela plakati od sreće. On se primaknuo kako bi se fotografirao s njom, potom ju je i zagrlio i dao autogram. Djevojka nije prestajala plakati od uzbuđenja, a majka ju je pokušavala smiriti.

Glumac je razmijenio još nekoliko riječi s djevojkom, pozdravio obožavatelje te se zaputio na večeru.

- Počašćen sam dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na prekrasnom daru, Silent Sparrowu, koji sam dobio. Međutim, moj glavni dojam je da nikada nisam vidio takvu marljivost i predanost svih dama u svom uredu u posljednjih deset godina, jer su sve ostale radile prekovremeno, prilagodile su se kao nikada prije, a siguran sam da je to samo zbog mene, a ne zbog toga - napisao je Vučić u ispod fotografije s holivudskim glumcem.

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj televiziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar BlackCalder
BlackCalder
10:32 20.10.2021.

Pirat Sparrow i gusar Pufflips 😂 Prvi je poznat u svijetu, drugi u pašaluku 😂

ZV
zvezdomor
10:18 20.10.2021.

Đoka Depović dokazani srboljub

Avatar Charlie1
Charlie1
11:36 20.10.2021.

Pusti priču. Nego, jel ima on Covid putovnicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije