Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Prošlog tjedna Nova TV bila je najgledanija televizija u Hrvatskoj

nova tv
Petar Glebov/Pixsell
12.10.2010.
u 13:17

Odličnu gledanost zabilježio je i informativni magazin “Provjereno”, koji je u četvrtak bio najgledaniji u svom terminu sa 619.000 gledatelja.

Nova TV prošlog je tjedna bila najgledanija televizija u Hrvatskoj. Informativni program bio je jedan od glavnih aduta te komercijalne televizije u tjednu iza nas. Tako je u subotu, 9. listopada, Dnevnik Nove TV pratilo 808.000 Hrvata, odnosno svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred TV-ekranom.

Odličnu gledanost zabilježio je i informativni magazin “Provjereno”, koji je u četvrtak bio najgledaniji u svom terminu sa 619.000 gledatelja. Humoristične dogodovštine obitelji Fazlinović iz serije “Lud, zbunjen, normalan” pratilo je 629.000 gledatelja, a show “Supertalent” 600.000.

– Ovi podaci govore da smo aktualnom shemom u koju smo ušli s provjerenim formatima pružili gledateljima ono što najviše žele gledati – kvalitetan hrvatski program, a oni su nas nagradili svojim povjerenjem. Biti najgledaniji u zemlji nagrada je za posljednjih pet godina rada i najbolji poticaj za nastavljanje ove tradicije i na našem budućem kanalu Doma TV koji ćemo uskoro predstaviti gledateljima – rekao je predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Ključne riječi

Komentara 7

MO
morales
15:01 12.10.2010.

@Zir Da se gura Novu i RTL, tj. pokušava potkopati HTV je istina. Ali je isto tako istina da je Dnevnik Nove ili jako blizu HTVovog ili ga je prestigao. Bojim se da razlog nije u tome što je novinn ne znam kako kvalitetan, nego je problem u tome što je HTVov dnevnik postao smeće. Jedini plus je što kolko-tolko izbjegavaju senzacionalizam. A ostalo je za plakati. Ali glavno da nam je Šprajc postao zvijezda.

PR
proview
15:20 12.10.2010.

ja to tupilo od televizije više ne gledam ili slušam glazbu ili sam na internetu ili stavim film po svom izboru,ovakav tv je prošlost bar za mene,priznajem ponekad pogledam vijesti i to je sve,samo čekam kad će doći internet tv

ZI
Zir
13:43 12.10.2010.

Malo tu nesto ne stima!! u kojem je to vremenu pravljena anketa, njihov dnevnik traje od 19.15 pa do 20.00 sati, i moze biti da je u vremenu od 19.15 do 19.30 bilo tolika gledanost, ali nakon 19.30 sati vecinana prebaci na HTV, i zasto u zadnje vrijeme stalno gutare Tv Novu u prvi plan, pa tko opce sljivi Bagu i te iznosene novinarske velicine pobjegle radi nesposobnosti iz drugih Tv kuca, te face za vrijeme dnevnika gledaju jedan u drugoga i trazi potvrdu onog drugoga da je rekao nesto jako pametno ili pogotovo kada se laz treba plasirati kao istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije