Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantastic turneja

Prljavo Kazalište i Pantastic oduševili Čakovec i Bjelovar!

Prljavo Kazalište
Foto: PR FOTO
1/7
30.09.2015.
u 14:52

Jesenski Pantastic krenuo je u velikom stilu i u samo četiri dana stigao do svoje pete i šeste postaje – 26. i 29. rujna puni čakovečki i bjelovarski trgovi odolijevali su ružnom vremenu i uz svoje Prljavce proveli još jednu nezaboravnu koncertnu večer!

Turneja kojom Prljavci obilježavaju 25 godina od “Zabranjenog koncerta“ otvorena je spektakularnim koncertom na rasprodanoj zagrebačkoj Šalati 30. svibnja, a od tada, na svom putu kroz kontinentalnu Hrvatsku, niže jedan odličan koncert i jednu oduševljenu publiku za drugom!

Kiše jesenje polako su počele, no nisu uspjele spriječiti zabavu koju su Prljavo Kazalište i Pantastic turneja donijeli do svoje pete i šeste postaje, Čakovca i Bjelovara. Oboružani jaknama i kišobranima, fanovi legendarnih heroja ulice s rukama, ili kišobranima, u zraku više od dva sata uživali su uz svoj omiljeni bend i nezaboravne hitove i balade, ali i neke nove pjesme, koje su obilježile desetljeća njihovog druženja.

Čakovečki Trg Republike, unatoč ružnom vremenu, vrućom atmosferom oživio je legendarni “Zabranjeni koncert“ – na Trgu Republike, a sve generacije Bjelovarčana ni kiša nije spriječila da se rasplešu uz svoj omiljeni bend! Kao i uvijek, Pantastic u grad nije donio samo odličan večernji koncert, nego cjelodnevnu zabavu uz raznolike nagrade i glazbu u Pantastic refresh zoni, u kojoj su, i u petoj i šestoj postaju turneje, uživali Čakovčani, Bjelovarčani i njihovi gosti.

Nakon odličnog ljetnog i jesenskog izdanja Pantastic turneja ponovno pauzira – ovoga puta do 5. prosinca kada u predbožićnoj atmosferi stiže u Varaždin! Čini se dugo, no proći će prije nego što mislite – Pantastic, Prljavci i Varaždinci druže se uskoro!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije