Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preobrazba

Princ Harry nakon pobjede, golim torzom počastio gledatelje pola

princ harry
Foto: pixsell
1/6
09.05.2010.
u 15:09

Dva princa na dva tamna grla, poput viteza su trčali po travnjaku te uhodanim potezima pokazali da su se lekcije koje su im odmalena uplaćivali mama Diana i tata Charles, itekako isplatile.

Baš kao što u bajci Hansa Christiana Andersena ružno pače postane lijepi bijeli labud, tako je i riđavi dječarac, kakav je bio princ Harry od Walesa postao naočiti mladić. Da je tomu tako pokazao je i proteklog vikenda na "polo inicijaciji", gdje je na ulickanom konju, skupa sa starijim bratom Williamom branio kraljevske boje. 

Dva princa na dva tamna grla, poput viteza su trčali po travnjaku te uhodanim potezima pokazali da su se lekcije koje su im odmalena uplaćivali mama Diana i tata Charles, itekako isplatile. Sreća je bila na njihovoj strani, a pobjeda u njihovu taboru. Nakon derbia odigranog protiv nekolicine prijatelja, dečki su pošli slaviti. Mlađi i razuzdaniji Henry, poznatiji kao princ Harry skinuo je majicu i slavljeničkom šetnjom s obnaženim torzom, počastio oči prisutnih gledateljica.

Među njima nije bilo njegove djevojke Chelsee Davy pa su mnogi pomislili da su se u njihovoj vezi ponovno pojavile trzavice. No, ovog puta istina je bila posve drugačija. Dok se Harry ispucavao na terenu, plavokosa dama pripremala je odjeću za proslavu njegove diplome i novostečene titule vojnog pilota. U centru u Andoveru nakon podjele "svezaka" plesom, smijehom i pjesmom nastavili su slaviti obje njegove pobjede, a u tome su im se pridružili i princ William s djevojkom Kate Middleton.

Komentara 3

JM
ja-ma
17:43 09.05.2010.

A jesu ružni!I oni koji su tvrdili da Harry nije Charlesov neka pogledaju četvrtu sliku.Ja sam u prvi trenutak pomislila da je to Charles.

OB
-obrisani-
18:36 09.05.2010.

\"Sreća je bila na njihovoj strani\"... Tko ne bi pobijedio u toj igri da mu Charles ćaća. :D

KO
konkord
12:54 17.05.2010.

Oba su ružni kakti stari konj Charles

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije