Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Princ Harry nakon pobjede, golim torzom počastio gledatelje pola

Dva princa na dva tamna grla, poput viteza su trčali po travnjaku te uhodanim potezima pokazali da su se lekcije koje su im odmalena uplaćivali mama Diana i tata Charles, itekako isplatile.
09. svibnja 2010. u 15:09 3 komentara 119 prikaza
princ harry
Foto: pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Baš kao što u bajci Hansa Christiana Andersena ružno pače postane lijepi bijeli labud, tako je i riđavi dječarac, kakav je bio princ Harry od Walesa postao naočiti mladić. Da je tomu tako pokazao je i proteklog vikenda na "polo inicijaciji", gdje je na ulickanom konju, skupa sa starijim bratom Williamom branio kraljevske boje. 

Dva princa na dva tamna grla, poput viteza su trčali po travnjaku te uhodanim potezima pokazali da su se lekcije koje su im odmalena uplaćivali mama Diana i tata Charles, itekako isplatile. Sreća je bila na njihovoj strani, a pobjeda u njihovu taboru. Nakon derbia odigranog protiv nekolicine prijatelja, dečki su pošli slaviti. Mlađi i razuzdaniji Henry, poznatiji kao princ Harry skinuo je majicu i slavljeničkom šetnjom s obnaženim torzom, počastio oči prisutnih gledateljica.

Među njima nije bilo njegove djevojke Chelsee Davy pa su mnogi pomislili da su se u njihovoj vezi ponovno pojavile trzavice. No, ovog puta istina je bila posve drugačija. Dok se Harry ispucavao na terenu, plavokosa dama pripremala je odjeću za proslavu njegove diplome i novostečene titule vojnog pilota. U centru u Andoveru nakon podjele "svezaka" plesom, smijehom i pjesmom nastavili su slaviti obje njegove pobjede, a u tome su im se pridružili i princ William s djevojkom Kate Middleton.

Jelena Dokić
nesalomljiva
Branio je kćeri vezu s Hrvatom: Tukao me remenom, pljuvao, tjerao da stojim gola
PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu
  • ja-ma:

    A jesu ružni!I oni koji su tvrdili da Harry nije Charlesov neka pogledaju četvrtu sliku.Ja sam u prvi trenutak pomislila da je to Charles.

  • -obrisani-:

    \"Sreća je bila na njihovoj strani\"... Tko ne bi pobijedio u toj igri da mu Charles ćaća. :D

  • konkord:

    Oba su ružni kakti stari konj Charles