Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno novosti

Grupa Silente gostovala je u našem studiju i odsvirali su nam svoje hitove

Foto: Vecernji TV
1/3
25.10.2018.
u 10:36

Najavili su koncert 17. studenoga u Domu sportova i rekli kako je najbolje ništa ne očekivati i doći otvorena srca

Grupa „Silente“ sinoć je gostovala u studiju Večernjeg lista gdje je izvela nekoliko pjesama, što starih što novih.

Izveli su nekoliko svojih hitova i pjesama s najnovijeg albuma „Malo magle, malo mjesečine“. Pjevačica Doris za album izdan u lipnju kaže da je neke ljude oduševio, nekima se nije svidio, ali misli da su dobili i novu publiku. Prva dva albuma aranžirao je Nikša Bratoš, a sad se osnivač benda s bratom prihvatio produkcije. Bratoš nije imao vremena, a produciranje albuma bila je Tiborova želja – da bude uživo i siroviji.

Obožavaju pozornicu, a uskoro će drugi put nastupiti u Domu sportova 17.11 te su rekli kako je najbolje ništa ne očekivati, samo doći otvorena srca.  Na koncertu neće biti gostiju, ali će jedan mikrofon okrenuti prema publici kako bi i ona sudjelovala.  Nakon koncerta imat će stanku skoro do proljeća. Najzanimljiviji nastup do sada bio im je u „Udruzi mladih“ u Imotskome 2015. godine. Predstavili su i novog člana – violinisticu Ivanu koja svira već sedamnaest godina i voli slikati.

Tibor je otkrio kako je napisao pjesme, pričalo se o dvogodišnjem prekidu rada benda, otkrili su  još jednog novog člana i kako su se opet našli.  Nemaju uzore, a slušaju mnogo glazbe. 

Tiboru za mjesec dana izlazi i solo album koji je radio dok je „Silente“ bio na pauzi, a sadrži trideset pjesama.

Pjevačica također piše pjesme, ali kaže da „one idu s njom u grob jer ih nije spremna podijeliti“.

Pogledajte video u kojem "Silente" otkriva još mnogo stvari vezanih za karijeru:

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije