Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Potpuni debakl: otkriveno koja je točno bila Franka

Foto: Reuters
1/8
13.05.2018.
u 22:20

Franka Batelić s pjesmom “Crazy” završila je na 17. od ukupno 19 mjesta u prvoj polufinalnoj večeri

Finale ovogodišnjeg Eurosonga podijelilo je publiku, a oni najgorljiviji fanovi po društvenim mrežama još uvijek lome koplja je li trebala pobijediti Izraelka, Cipranka ili pak netko treći.

U sjeni dramatične subotnje završnice ostala je već pomalo zaboravljena prva polufinalna večer u kojoj naša Franka Batelić nije uspjela izboriti finale.

Uvidom u rezultate glasovanja sad se može vidjeti koliko je bila daleko od ulaska u završnu večer. Štoviše, iza naše  predstavnice ostale su tek dvije zemlje – Makedonija i Island.

Foto: Eurosong

Znači, Franka Batelić s pjesmom “Crazy” završila na 17. od ukupno 19 mjesta u prvoj polufinalnoj večeri. 

A što se tiče naših glasova, dok je naš stručni žiri 12 bodova dao Litvi, publika je bila drukčijeg mišljenja –  Hrvati su su maksimalan broj bodova dali Srbiji i pjesmi “Nova deca” u izvedbi Sanje Ilića & Balkanike.

1/7

Komentara 70

EL
eltax
22:30 13.05.2018.

debakl je Eurovision cijela i treba prestat slati pjesmu na taj cirkus

AL
Aleluja
22:40 13.05.2018.

Treba vratiti Doru. Pa ako već netko predstavlja Hrvatsku onda neka Hrvati i odlučuju tko će nas predstavljati. Ovako, Franka nije predstavljala Hrvatsku, predstavljala je sebe osobno i HRT.

ST
Startrack
02:52 14.05.2018.

I sta onda. Jel to tragedija bit medju zadnjima na euro songu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije