Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Hrvatski žiri nijedan glas nije dao Srbiji, a publika je nagradila s maksimalnih 12

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
13.05.2018.
u 11:08

Litva je od stručnog žirija iz Hrvatske dobila 12 bodova, a susjedima Sloveniji i Srbiji nisu dodijelili bodove. Publika je zato predstavnicima Srbije dala najviše glasova.

U hrvatskom stručnom žiriju za Eurosong sinoć su bili Kornelije Hećimović, Zdenka Kovačiček, Mustafa Softić, Gina Damjanović i Miroslav Lesić.

Naš žiri je pobjedničkoj pjesmi dao deset bodova, dok su najveći broj bodova - 12, dali predstavnicima Litve. Albaniji je žiri dodijelio jedan bod, Ujedinjenom Kraljevstvu dva, Irskoj tri boda, Češkoj su dali četiri boda, Norveškoj pet, Francuskoj šest bodova, Bugarskoj sedam i  Moldaviji osam bodova. 

Susjedima u Sloveniji i Srbiji žiri nije dodijelio bodove, a mišljenje publike u Hrvatskoj razlikuje se od mišljenja ovog stručnog žirija jer je publika najveći broj glasova dala predstavnicima Srbije. 

1/37
Ključne riječi

Komentara 43

PR
prajdali100
11:41 13.05.2018.

Autore Večernji listu ! A kako su to prošle godine glasovali srpski i slovenski žiri !!!? Samo im je vraćeno milo za drago.To što to VL nije po volji čini me sretnim.

Avatar Linux
Linux
11:17 13.05.2018.

i sta cemo sad?

KR
Krotila
11:44 13.05.2018.

kada je sljedeči članak o serbiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije