Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Posveta zvuku Kalifornije u novoj pjesmi projekta Kensington Lima

Kensington Lima
Foto: Promo
22.02.2018.
u 13:12

"Ova pjesma je spomen zahvalnica mojoj glazbenoj inspiraciji, zvukovima kalifornijskih kanjona s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih, americani i country rocku. Slušajte je raširenih ruku i zatvorenih očiju!", poručuje Radić.

Glazbeni projekt Kensington Lima predstavlja novo ostvarenje, pjesmu "Waiting for my favorite song"!

Pokretač projekta Kensington Lima je autor i multiinstrumentalist Josip Radić, uz malu pomoć svojih prijatelja i glazbenih kolega. Nova pjesma je svojevrsni hommage Radićevim glazbenim utjecajima, dok je tekst nastao na 22. katu jednog zagrebačkog nebodera s pogledom na nabujalu Savu.

Pjesmu je, kao i sve dosad objavljene, producirao Mark Mrakovčić, a na gitari gostuje Josipov prijatelj iz grupe Buđenje, Darko Bakić, čiji riffovi otkrivaju njegove blues korijene. Album prvijenac na kojem će se, uz nove pjesme, naći već poznati singlovi "Day off", "It was better in the days of cassette" te duet s Aljošom Šerićem "Chasing sunset" bit će objavljen tijekom 2018 u vlastitoj nakladi.

Pratite Kensington Lima:

WEB: http://www.kensingtonlima.com/

FB: https://www.facebook.com/kensingtonlima/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCEd8eyrTZgg_iho6jCVl8RA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije