Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neo soul funk bend

Pogledajte novi spot Mangroovea

Mangroove
Foto: Promo foto National Geographic
10.12.2014.
u 12:09

U iščekivanju trećeg studijskog albuma bend Mangroove javnosti predstavio pjesmu 'Ljubavna'

Mangroove najavljuju treći studijski album čiji izlazak očekujemo početkom 2015. – nakon singla "Sami", slušateljima su predstavili "Ljubavnu" koja je ovih dana dobila i video uprizorenje.

Režiju potpisuje Tvrtko Barišić – Vidokk (Vidokk Visuals) koji je zaslužan i za kameru, montažu te postprodukciju, dok je pomoćnica redatelja Anđela Zebec.

– Spot je sniman na različitima lokacijama u Zagrebu, a najzabavniji dio bio je gledati ljude koji bježe od mene kad vide moje bijelo lice, osobito ako smo se susreli u mračnoj uličici. Bilo je i  par bliskih susreta sa psima koji su prestrašeno lajali, očito nisu skužili da širim ljubav. Trebalo mi je dva sata da skinem bijelu fasadu s lica i mislim da još uvijek nisam skinula sve. Haljina za spot kupljena je na Hreliću i originalna je vjenčanica s kraja 70-ih; tko zna, možda je netko prepozna i prisjeti se svog posebnog dana. Tvrtko je imao svoju viziju pjesme i zapravo se super uklopila i podigla interpretaciju stvari – rekla je Željka Veverec iz Mangroovea nakon snimanja.

Novi singl, koji je odmah po objavi ušao na HR TOP 40 najemitiranijih domaćih singlova, producirao je Zvonimir Dusper - Dus.

>>Sanjivom i melodičnom pjesmom 'Sami' Mangroove najavljuju treći album

>> Mangroove u Vintageu predstavlja pjesme s albuma "Put na mjesec"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije