Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu je prepoznali

Popularna pjevačica prerušila se i pojavila u talent-showu

Anastacia
Facebook
27.08.2017.
u 14:09

Žiri je ostao iznenađen njenom izvedbom i pohvalio nastup, ali je zaključio da je bila malo nervozna prilikom nastupa

Članovi žirija švedskog talent-showa Idol ostali su šokirani kada su shvatili da je jedna od kandidatkinja koja se pojavila pred njima zapravo slavna pjevačica.

Pjevačica Anastacia prijavila se na show, ali prerušena, pod imenom Gabi. Stavila je kapu i periku i bez pretjeranog uređivanja došla je i stala pred žiri. 

Pjevala je na švedskom, a potom je i na engleskom otpjevala svoju popularnu pjesmu "I'm outta love".

Žiri je ostao iznenađen njenom izvedbom i pohvalio nastup, ali zaključio da je bila malo nervozna prilikom nastupa.

No šok je uslijedio kada je Anastacia otkrila žiriju pravu istinu. Kako su reagirali, pogledajte u videu.

 

Komentara 2

DO
dopizdilomi
16:34 27.08.2017.

Toliko o žiriu s njegovim znanjem i iskustvom a toliko i o pjevanju, popularnosti i razvikanosti nekih poznatih pjevača.

VI
Vito
07:59 28.08.2017.

Nisu je prepoznali ::::::::::::::::::::: Može li mi netko iz "večernjaka" ili "školske knjige" objasniti zbog čega su jučer, u nedjelju 27. kolovoza 2017.g. poklonili kupcima Babić, Ham, Moguš "Pravopis"??? ________ Zašto??? ___________ Zato što mi i daljen ije jasno kako se "pretvara" zamjenica ženskog roda - ona ??? _____ Hrvatski jezik jasno govori da se u akuzativu zamjenica -ona- govori -nju- ili -ju- -Koga nisu prepoznali? - Nisu prepoznali "Gabi", prerušenu Anastaciu - NJU nisu prepoznali - ili - JU nisu prepotznali. __________ To je pravopisno i gramatički jedino točno kad je riječ o hrvatskom službenom jeziku. ___________ srpskohrvatski je prestao službeno postojati kad je Hrvatska priznata u Ujedinjenim Narodima 22. svibnja 1992. ___________ Zašto i nakon 25 godina, tri mjeseca i šest dana i dalje "večernjak" ne poštuje hrvatske zakone i obmanjuje Hrvatski narod srpskim rječnikom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije