Naslovnica Showbiz Zvijezde

Popularna pjevačica prerušila se i pojavila u talent-showu

Žiri je ostao iznenađen njenom izvedbom i pohvalio nastup, ali je zaključio da je bila malo nervozna prilikom nastupa
27. kolovoza 2017. u 14:09 2 komentara 25540 prikaza
Anastacia
Foto: Facebook

Članovi žirija švedskog talent-showa Idol ostali su šokirani kada su shvatili da je jedna od kandidatkinja koja se pojavila pred njima zapravo slavna pjevačica.

Mandy Harvey AMERICA'S GOT TALENT Gluha pjevačica na talent showu pokazala kako trebamo slijediti svoje snove!

Pjevačica Anastacia prijavila se na show, ali prerušena, pod imenom Gabi. Stavila je kapu i periku i bez pretjeranog uređivanja došla je i stala pred žiri. 

Pjevala je na švedskom, a potom je i na engleskom otpjevala svoju popularnu pjesmu "I'm outta love".

Žiri je ostao iznenađen njenom izvedbom i pohvalio nastup, ali zaključio da je bila malo nervozna prilikom nastupa.

No šok je uslijedio kada je Anastacia otkrila žiriju pravu istinu. Kako su reagirali, pogledajte u videu.

 

Uspjeh Mlada Riječanka iskušala sreću 'preko bare' i postala dio 'America's Got Talent' Daria Karić Mlada Zagrepčanka talentom osvaja Ameriku Katarina Rožanković RIJEŠILA IZAZOV Katarina iz 'Života na vagi' je inspiracija mnogima i nakon izlaska iz showa
Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • dopizdilomi:

    Toliko o žiriu s njegovim znanjem i iskustvom a toliko i o pjevanju, popularnosti i razvikanosti nekih poznatih pjevača.

  • Vito:

    Nisu je prepoznali ::::::::::::::::::::: Može li mi netko iz "večernjaka" ili "školske knjige" objasniti zbog čega su jučer, u nedjelju 27. kolovoza 2017.g. poklonili kupcima Babić, Ham, Moguš "Pravopis"??? ________ Zašto??? ___________ Zato što mi i daljen ije jasno kako ... prikaži još! se "pretvara" zamjenica ženskog roda - ona ??? _____ Hrvatski jezik jasno govori da se u akuzativu zamjenica -ona- govori -nju- ili -ju- -Koga nisu prepoznali? - Nisu prepoznali "Gabi", prerušenu Anastaciu - NJU nisu prepoznali - ili - JU nisu prepotznali. __________ To je pravopisno i gramatički jedino točno kad je riječ o hrvatskom službenom jeziku. ___________ srpskohrvatski je prestao službeno postojati kad je Hrvatska priznata u Ujedinjenim Narodima 22. svibnja 1992. ___________ Zašto i nakon 25 godina, tri mjeseca i šest dana i dalje "večernjak" ne poštuje hrvatske zakone i obmanjuje Hrvatski narod srpskim rječnikom???