Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojili 200 000 kn

Pobjednici 'Supertalenta': Ostat ćemo i dalje povučeni u svom svijetu

Foto: Nova TV
1/3
18.12.2017.
u 08:35

Mateja i Emil ljubavni su i plesni par koji je sinoć odnio pobjedu u petoj sezoni talent showa Nove TV.

U prvom intervju nakon pobjede u Supertalentu za Dnevnik.hr Mateja i Emil ispričali su što će napraviti s 200 tisuća kuna nagrade i hoće li ih slava promijeniti.

– Nismo baš razmišljali o tome što ćemo s nagradom, ali ovo je sve dugo trajalo i nakon Nove godine sigurno ćemo se odmoriti. Nismo rastrošni i sigurno neće veći dio novca otići na to – ispričali su pobjednici pete sezone ovog talent showa. 

Na pitanje hoće li ih slava promijeniti i kako će utjecati na njih, rekli su:

– Nismo osjetili još što je to, ali mislim da ćemo ostati povučeni u svom svijetu. Sigurno će biti interes veći za nas, ali privatni život držat ćemo za sebe. I dalje ćemo se baviti s onim čime se bavimo i uživat ćemo u tome.

1/35

Komentara 5

GR
grodar
10:24 18.12.2017.

Dorica nije pobjedila? Pa kako to mama?

Avatar southman
southman
11:25 18.12.2017.

Ne može se reći da nije zasluženo ali po meni Atomi su trebali otići do kraja i izići na veliku scenu. Klinci su toliko inovativni, jedinstveni i prefektni, a tako mladi. Svaka čast !

SO
sohnahoakasaa
09:56 18.12.2017.

Iako bude tu i tamo rezultata s kojima se poneki ne bi složili ipak mi je drago što u većini slučajeva pobijede oni koji su to zaista svojim teškim radom, posebnošću, izvrsnošću ali i svojom skromnošću (koja je za mene velika vrlina) pobijede. Sretna sam što smo ove sezone vidjeli puno darovitih mladih ljudi vrijednih svakog poštovanja. Još je vrednije što u nama starijima bude nadu u naše mlade u ljepotu njihove duše, srca, pristojnog odgoja i baštinjenja vrlina za koje neki misle da 'smo se s njima pozdravili'. Mateja i Emil bilo je čarobno i hvala vam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije