Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERICA'S GOT TALENT

Gluha pjevačica na talent showu pokazala kako trebamo slijediti svoje snove!

Mandy Harvey
Screenshot
07.06.2017.
u 10:16

Mandy Harvey izgubila je sluh prije 11 godina, no nastavila je pjevati. Sinoćnjim nastupom oduševila je Ameriku

Gledatelji showa "America's Got Talent" sinoć su mogli vidjeti jednu od najnevjerojatnijih priča ikad. Svoj nevjerojatni talent pokazala je Mandy Harvey (29), koja pjeva i svira iako je već 11 godina gluha!

Mandy je bila veliki talent i u srednjoj školi je nastupala na puno pjevačkih natjecanja. Namjeravala se profesionalno baviti pjevanjem, a onda je na prvoj godini fakulteta zbog bolesti izgubila sluh. No, to je nije obeshrabrilo i nastavila je slijediti svoj san. Tijelo je zapamtilo pokrete, a ona uvijek nastupa bosa i zahvaljujući vibracijama na podu osjeća ritam. Dosad je izdala četiri albuma, a šira javnost upoznala ju je na sinoćnjem  nastupu.

Na audiciji je izvela pjesmu "Try" ("Pokušaj"), koju je sama napisala. Svojim anđeoskim glasom rasplakala je i oduševila publiku koja je kraj nastupa dočekala na nogama. Ništa manje nije bio oduševljen i žiri, a čuveni Simon Cowell pritisnuo je zlatnu tipku i Mandy omogućio direktan prolazak u polufinale i emisije uživo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije