Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Početak prikazivanja serije Wayward Pines istovremeno u Hrvatskoj i gotovo 130 zemalja diljem svijeta

Wayward Pines
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
14.05.2015.
u 16:28

U seriji koja se temelji na književnoj uspješnici Blakea Croucha i koja se najavljuje kao serija koja svojom atmosferom evocira legendarnu seriju Twin Peaks, naslovne uloge igraju Matt Dillon, Mellisa Leo, Carla Gugino, Terence Howard i drugi

...Zamislite prekrasan američki gradić, prekrasne kuće sa uređenim travnjacima, djecu koja se bezbrižno igraju na ulicama....Zamislite i da nikada ne možete napustiti taj grad... Nemate nikakvu komunikaciju sa ostatkom svijeta...Sve to Vas dovodi do ludila...Sigurno ste u Wayward Pinesu.

Agent tajne službe ETHAN BURKE (Matt Dillon, nominiran za Oscara za filmove “Fatalna nesreća,” “Grad duhova”) odlazi u ruralni gradić kako bi pronašao dva nestala federalna agenta. Ethan je bio logičan odabir za tu misiju; on je jedan od najboljih agenata tajne službe iz ureda u Seattleu. Također je i osoba koja je poznavala nestalu agenticu KATE HEWSON (glumi je Carla Gugino, “Čuvari”, “Svita”) bolje od ikoga. Bili su i više od partnera a njihov je odnos gotovo razorio Ethanov brak.

Nakon sudara u kojem kamion udari u njegov automobil, Ethan se budi u bolnici gradića Wayward Pines, dok uz njegov krevet sjedi napeta i nepredvidiva SESTRA PAM (dobitnica Oscara Melissa Leo (“Boksač”, “Treme”) Uskoro postaje jasno da je Pam je više zainteresirana da nekome naudi nego da liječi. Ona i Ethan postaju smrtni neprijatelji, a ispostavi se da je njezina uloga u gradiću Wayward Pines puno veća nego što je to itko uviđa.

Između ostalih stanovnika, Ethan susreće i misterioznog DR JENKINSA (Toby Jones, nominaran za nagradu Emmy (“Djevojka”, “Harry Potter”), psihijatra koji ga liječi u bolnici Wayward Pines; HAROLDA BALLINGERA, čovjeka koji izrađuje lutke (Reed Diamond, “24”, “Mnogo vike ni za što”); BEVERLY (nominirana za Oscara i nagradu Emmy, glumica Juliette Lewis, (“Panično sljepilo”, “Rt straha”), konobaricu koja je vrlo oprezna oprezna u izjavama kada se radi o pitanjima vezanim za gradić Wayward Pines, i SHERIFFA ARNOLDA POPEA (Terrence Howard, nominiran za Oscara za film “Fatalna nesreća,” “Gužva i frka”), koji je uvrijeđen jer je agent Tajne službe došao na njegov teren.

U međuvremenu, Ethanov nadređeni, ADAM HASSLER (“Tim Griffin”, “Osumljičeni”), obavještava njegovu ženu koju igra THERESA BURKE (Shannyn Sossamon, “40 dana bez komada”,” “Kako uspjeti u Americi”) o događanjima u Wayward Pinesu. Nakon dolaska u Wayward Pines, Theresa I Ethan upisuju svog sina u jedinu školu u gradu gdje ih njegova učiteljica MEGAN FISHER (Hope Davis “Allegiance,” “In Treatment”) informira o najvažnijim detaljima o gradu. Kako Ethan nastavlja svoju istragu, pojavljuje se sve više i više pitanja od kojih ga svako vodi prema najvažnijem pitanju od svih:

Što se zapravo događa u Wayward Pinesu”

Želite prijaviti greške?