Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

Počela akcija prikupljanja pomoći za bivšu sudionicu 'Života na vagi'

Julija Bošnjak
Foto: RTL
1/4
14.12.2019.
u 17:20

-Što se namještaja tiče, nećemo ništa još po tom pitanju dok ne vidimo u kakvom je stanju kuća u Opuzenu. Julija 19.12. sigurno dolazi u Zagreb, gdje ćemo joj uručiti sve sto je uplaćeno preko računa, uz presliku stanja uplata i što je sakupljeno preko donacije 'kutijice' i kuvertica - kazala je Jelena

Julija Bošnjak, natjecateljica ovosezonskog izdanja "Života na vagi" sve je dirnula svojom životnom pričom. Nakon što je bivša časna sestra nakon ispadanja javno izjavila da u kući nema adekvatan krevet te da joj je stoga ljepše boraviti u kući s kandidatima bivša natjecateljica Jelena Putnik odlučila joj je pomoći.

Pokrenula je akciju za skupljanje novca kojim bi se Juliji kupio novi krevet, a nesebična Julija, unatoč skromnim uvjetima u kojima živi odlučila je prikupljeni novac usmjeriti onima kojima treba više od nje.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julija i Edo - odnos koji smo obožavali pratiti cijelu sezonu! @edin_mehmedovic_ #zivotnavagi #rtl

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

 

- Pokušali smo na sve načine naći najbolji način uplate na Julijin račun ili preko neke udruge, no postoji tehnički problem i naizvedivo je. Za sada je jedini način uplata na tekući račun koji je na moje ime, ali sa obaveznom naznakom 'DONACIJA ZA JULIJU'  kazala je Jelena za Slobodnu Dalmaciju, dodavši kako akcija počela jučer, a susret je organiziran samo za njihove klijente. 

-Što se namještaja tiče, nećemo ništa još po tom pitanju dok ne vidimo u kakvom je stanju kuća u Opuzenu. Julija 19.12. sigurno dolazi u Zagreb, gdje ćemo joj uručiti sve sto je uplaćeno preko računa, uz presliku stanja uplata i što je sakupljeno preko donacije 'kutijice' i kuvertica. Ja osobno, zajedno sa svojim klijentima skupljam novčane donacije do 18.12 - kazala je  Jelena i dodala da se ovoj humanoj gesti mogu svi priključiti. 

- U svakom slučaju s brojem računa nećemo ići javno. Svi koji žele pomoći neka se jave meni u inbox na Facebooku - kazala je Jelena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije