Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Danijela je izgubila 30 kg, a ovako je izgledala u kupaćem prije 'Života na vagi'

Foto: Instagram
1/6
12.12.2019.
u 08:00

U ovaj show ušla je s 112,6 kilograma i kada je u finalu stala na vagu mjerenje je pokazalo kako Danijela ima 79,2 kilograma.

Kada je Danijela Pavić u rozoj svečanoj haljini ušetala u RTL-ov studio u finalu emisije "Život na vagi" prolomio se pljesak i čuli su se samo komplimenti na račun njenog novog izgleda.

U ovaj show ušla je s 112,6 kilograma i kada je u finalu stala na vagu mjerenje je pokazalo kako Danijela ima 79,2 kilograma. Nije mogla sakriti zadovoljstvo zbog gubitka čak 33,4 kilograma, a priznala je tada kako na početku nije očekivala da će dogurati ovako daleko. 

- Sada nosim veličinu M, a prije sam nosila L. Sada idem u dućane u koje prije nisam nikada išla i mogu se obući od glave do pete. Zaplakala sam u jednom od tih dućana - ispričala je Danijela.

Objavila je nakon završetka showa i fotografiju s plaže koja najbolje pokazuje koliko se Danijela promijenila i smršavila u zadnjih nekoliko mjeseci koje je provela u ovom showu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Zahvalila se i obitelji i svim prijateljima koji su joj bili podrška tijekom ove transformacije za koju Danijela kaže da je bila i fizička i psihička.

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar f@nky
f@nky
16:44 12.12.2019.

...i....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije