Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U JOHANNU FRANCKU

Plesni petak uz Mare Milin i Meritas

Meritas
Foto: Promo
1/3
31.10.2018.
u 14:09

Ako do sada niste slušali Meritas uživo, ne možete u potpunosti shvatiti sve one koji su s njihovih koncerata odlazili plesnim koracima. Meri i Anita pozivaju na Meritas electric u Johann Franck - uzmite pod ruku sve drage ljude u vašim životima i dođite uživati u glazbenoj poslastici koju su pripremile samo za ovu priliku.

One su vlasnice najljepših ljubavnih pop hitova, uz njih plešemo već 20 godina, a prvoga petka u studenom (2.11.) upoznat ćemo ih i u live electric sastavu i to u prostoru u kojem još nisu nastupale, Johannu Francku!

Ako do sada niste slušali Meritas uživo, ne možete u potpunosti shvatiti sve one koji su s njihovih koncerata odlazili plesnim koracima. Meri i Anita pozivaju na Meritas electric u Johann Franck - uzmite pod ruku sve drage ljude u vašim životima i dođite uživati u glazbenoj poslastici koju su pripremile samo za ovu priliku. Osim hitova kao što su “Sami na ulici”, “Igra”, “Budi blizu” ili “Ova ljubav”, Meritas će razveseliti prisutne i ponekom obradom, bendova poput Depeche Mode ili Mando Diao.

“Posebno nam je drago nastupati u Johannu Francku, tamo još nismo pjevale! Pripremamo večer punu plesa i naših pjesama koje će za ovu priliku biti prilagođene petku, prostoru i našoj publici u izlasku s društvom” - poručile su Meritas.

Netom prije a onda i nakon njihova nastupa za DJ pult dolazi iznenađenje - Mare Milin ostavit će foto opremu kod kuće i doći s pravom girl power playlistom - od Cindy Lauper preko Nine Simone i Madonne pa sve do Gwen Stefani i Janelle Monae - Mare će ovu večer rasplesati isključivo ženskim vokalima.

“Preko swinga, r’n’b iz originalnog doba, pop-rocka pa do suvremenih ritmova - sve plesno, par stvari za njihanje bokovima, a sve ostalo lagano šiz” - kaže Mare Milin o svojoj playlisti koju sprema za Johann Franck, a to će ujedno biti i prva takva suradnja između naše proslavljene fotografkinje i djevojaka iz Meritas. Nakon Mare, DJ pult preuzima DJ Grade.

Ulaznice za ovaj plesnjak mjeseca potražite na entrio.hr i u Johannu Francku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije