Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKS-SKANDAL

Pjevačica nakon skandala moli Vučićevu pomoć

Jelena Karleuša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
17.01.2019.
u 07:00

Jelena Karleuša očajna zbog golišavih slika koje su procurile u medije, a nastale su tijekom navodne afere s Ognjenom Vranješom

Porno skandal, velika afera, pjevačica pred razvodom zbog seksi afere, samo je dio bombastičnih naslova iz srpskih tiskovina zadnjih nekoliko dana, a svi se odnose na pjevačicu Jelenu Karleušu. Naime, folk-pjevačica i njen navodni ljubavnik, nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ glavna su tema ovih dana zbog fotografija koje je Karleuša navodno slala svom ljubavniku i na kojima je u eksplicitnim pozama, a na nekima od njih i masturbira. Pjevačica je odmah demantirala kako je na spornim fotografijama ona, tvrdi da je riječ o fotomontaži i na svom Twitteru je napisala:

– Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji... da žena sa slika na trbuhu nema tri carska reza i madeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zbog naklade odlučili ubiti i ubiti moju obitelj. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj – zavapila je Karleuša, a prije toga objavila je i presliku SMS poruka u kojima moli Vranješa da demantira cijelu situaciju. On je njene poruke ignorirao, a pjevačica je od cijelog skandala odlučila pobjeći i sa suprugom, nogometašem Duškom Tošićem i njihovim kćerima otputovala je u Kinu.

Vranješ pak za Kurir priznaje da je bio u vezi s Karleušom i da je sve počelo prije dvije godine preko Instagrama. Tvrdi da su se nalazili kod njega u Ateni te u njenoj obiteljskoj kući. Cijelu priču odlučio je objaviti javno jer je izložen prijetnjama Karleuše i njezina supruga. Pjevačicu je to sve očito jako uzrujalo pa mu je putem društvenih mreža poručila da je shizofrena budala i gnjida. Njeni pokušaji da putem društvenih mreža skine ljagu sa svog imena nisu baš bili plodonosni pa je Karleuša odlučila zatražiti pomoć od samog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Gospodine Vučić, mogu li vas zamoliti da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje djece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otišlo je predaleko – obratila se Vučiću putem Twittera. Karleuša, koja ima popriličan broj obožavatelja i u Hrvatskoj i često ovdje nastupa, voli biti u centru pažnje, a ovo nije prvi put da su se pojavile erotske snimke pjevačice. Prije deset godina pojavio se video u kojem Karleuša odgovara na provokativna pitanja i simulira oralni seks. Pažnju privlači i nastupima na kojima je uvijek u seksi izdanju, a njenim modnim odabirima divi se i Kim Kardashian koja joj je na svom blogu prije dvije godine posvetila jedan tekst. 

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

 

Komentara 31

Avatar IvanR
IvanR
08:04 17.01.2019.

Na što je spao nekada ugledni dnevni nakladnik !

DA
dair
08:05 17.01.2019.

Vidi Jeco lepo ti kažem šta će ti društvene veze fejsbuci,istagrami muda sarma i te gluposti i eto napraviše nontažu i upropastiśe talvu ljudsku veličinu :)))))) Kod mene u kraju kažu "Ko oženi pevaljku,opština ga sahranjuje":)))))a da si dobra ,dobra si prava pornićarka.

DU
Deleted user
07:22 17.01.2019.

Poslije karanja nema kajanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije