Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJAO PO DALMACIJI

BiH reprezentativac istetovirao četničkog vojvodu, što će reći Prosinečki?

Ognjen Vranješ
Foto: Reuters/Pixsell
28.11.2018.
u 19:24

BiH mediji pišu da bi Vranješ zbog Đujićevog lika mogao biti izbačen iz reprezentacije pa je na potezu Robert Prosinečki i vodstvo saveza.

Branič nogometne reprezentacije i Anderlechta Ognjen Vranješ na desnoj je ruci istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića, zloglasnog ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata, prenose BiH mediji.

Vranješ je poznat po kontroverznom ponašanju te kao veliki ljubitelj tetovaža. Ranije je tetovirao granice Republike Srpske, ali je tu tetovažu nakon pritiska javnosti pretvorio u sat. Špekulira se da je novu tetovažu napravio u jednom studiju u rodnoj Banja Luci.

BiH mediji pišu da bi Vranješ zbog Đujićevog lika mogao biti izbačen iz reprezentacije pa je na potezu Robert Prosinečki i vodstvo saveza.

Inače, Momčilo Đujić je bio poznat i kao "Krvavi pop iz Strmice". Riječ je o ratnom zločincu, odgovornom za masovna ubojstva hrvatskih civila u Dalmaciji za vrijeme Drugog svjetskog rata. Preživjeli su ga upamtili po imenu Pop Đujić i isticali su ga kao vođu četničke postrojbe koja je činila zločine. Nikad nije odgovarao za nedjela jer je pobjegao u Sjedinjene Američke Države i tamo umro prirodnom smrću 1999. 

>> Pogledajte odlazak Dinama u Tursku

Komentara 28

OV
Ovozemaljski
19:41 28.11.2018.

Četnik nikad ne mijenja ni dlaku ni ćud!

Avatar poljicanin
poljicanin
22:56 28.11.2018.

Od svih sportaša nogometaši su,što se prosjeka tiče, uvjerljivo najgluplji.

FL
FLYZG
22:33 28.11.2018.

Dotični tetovira četnika i samim time priznaje da je četnik i zagovornik njihove ideje tkz.velike Srbije etnički čiste,zločinačke utemeljene na istrebljenju svega nesrpskog...,uglavnom treba ga doživotno suspendirat,pa neka onda po sebi šara što ga volja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije