Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpska folk diva

Nije štedjela riječi! Jelena Karleuša otkrila što misli o Elli Dvornik

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL, Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
19.12.2018.
u 11:35

-Jako mi je drago što si spomenula kćer Dina Dvornika koja je obradila pjesmu, rekla je Karleuša

Influencerica Ella Dvornik prije nekoliko je mjeseci obradila pjesmu srpske pjevačice Jelene Karleuše "Insomnia", a sad je dobila i pohvalu od nje.

Karleuša se u showu Zvezde Granda, gdje je jedna od članica žirija, osvrnula na izvedbu natjecateljice koja se odlučila na Ellinu izvedbu te je nahvalila.

-Jako mi je drago što si spomenula kćer Dina Dvornika koja je obradila stvar... Fantastična je i obradila je ovu pjesmu 'Insomnia' na tako megakul način, totalno novi pristup pjesmi i time se produžava vijek ovoj pjesmi koja je jako interesantna., rekla je Karleuša.

Ella se na Instagramu zahvalila Karleuši napisavši „Hvala mnogo“.

Pogledajte video gdje je zvijezda Instagrama ishvalila Hrvatsku:

Ključne riječi

Komentara 34

BL
bluesclues
13:06 19.12.2018.

srpska flok "diva" - covjece, koje tepanje od piskarala koje ocito obozava cajke - srpska seljandura koju slusa jednako primitivne seljandure - a ni ova dvornikica nije nis bolja...

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:02 19.12.2018.

Influencerica? Je li to zanimanje? Zvanje? Što je to? Čime se influencer bavi? I postoji li hrvatska riječ koja bi se mogla uporabiti?

Avatar argus100
argus100
15:40 19.12.2018.

Našla vreća zakrpu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije