Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Twitteru

Poznata pjevačica iz Srbije uz Vatrene: Hrvati će pobijediti

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
09.07.2018.
u 15:35

Jelena Karleuša napisala je kako je naša reprezentacija zaslužila pobjedu na SP-u.

Hrvati će pobijediti na Svjetskom prvenstvu. Svakako su zaslužili - napisala je na svom Twitter profilu srbijanska pjevačica Jelena Karleuša.

Njena objava je  naravno izazvala burne reakcije njenih obožavatelja u Srbiji i odobravanje njenih pratitelja u Hrvatskoj. Neki su joj napisali kako je mentalno zaostala jer navija za Hrvatsku i poručili su joj kako se na ovaj način samo ulizuje Hrvatima.

 

 

- Mogu ti napisati svaka čast za ovakvu izjavu i ovoliku hrabrost, rijetko koja srpska zvijezda je dala potporu Hrvatskoj iako svaki vikend nastupaju kod nas. Svaka ti čast što za razliku od pojedinih vaših političara i medija, a tako i naših, širiš pozitivnu energiju - piše u jednoj od pohvala pjevačici.

Jelena je osim po svojoj glazbenoj karijeri poznata i po braku s nogometašem Duškom Tošićem koji igra za reprezentaciju Srbije.

Kad je Srbija igrala u  svojoj skupini, iz koje su na kraju ispali, Jelena je na Instagramu dala podršku reprezentativcima tako što je objavila dvije fotografije sa zastavom Srbije, a i na tijelu je iscrtala zastavu. 

1/11

Komentara 16

Avatar heyhay
heyhay
16:08 09.07.2018.

srbijanci se uvijek uvuku u pobjedničko dupe .Bravo

Avatar azrael☠️
azrael☠️
16:05 09.07.2018.

poznata srbijanska pjevačica navija za hrvatijansku reprezentaciju. bravo👍 tako i treba.

ZA
zarkotih
17:24 09.07.2018.

ttandža uz vatrene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije