Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA KINDL U SAXU

Pjevačica koja je prava utjeha kada teška su vremena

Ivana Kindl
Foto: Promo
1/11
04.05.2018.
u 15:47

Ivana je sinoć u punom Saxu! pokazala zašto je godinama jedna od naših najboljih pjevačica. Kvalittni vokali poput nje posjednja su brana od najezde cajki i treša

Ivana Kindl sinoćnjim je koncertom u zagrebačkom klubu SAX! pokazala zašto je već godinama svrstavaju među naše najbolje pjevačice. Nakon što je prije nekoliko dana predstavila novi singl "Ima nade", Ivana je najavila i novi album, a sinoć smo doista uživali u brojnim hitovima iz njene 16 godina duge karijere. 

Upravo je koncert otvorila svojim debitanstkim singlom "Od svih si bolji", nakon kojeg su se redali hitovi poput "Superjaka", "Klik", "Nisa sam", "Promjenjiva", "Tko se na lude kladio", "Woody" i drugi. Neke od njih odsvirane su u drugim aranžmanima, no uz fantastični prateći bend predvođen Alenom Križajem na basu, sve je moguće. Valja spomenuti i odlične prateće vokale Lauru Mjedu i Karmen Matković, koje su bile izvrsni začin Ivaninim vokalnim sposobnostima. A da su one iznimne potvrdila je i u dvije obrade - "Be The One" Due Lipe i "Love On The Top" od Beyonce. Kao posebni gosti pred oduševljenom publikom u SAXU! nastupili su saksofonist Igor Geržina, s kojim je lani snimila pjesmu "Olako", te mlada Zsa Zsa, s kojom je na kraju gotovo dvoiposatnog koncerta otpjevala moćnu "Utjehu", pjesmu koja joj je donijea Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu 2011. 

I doista, u najezdi loše glazbe, poplave cajki i treša, pjevačice poput Ivane Kindl prava su utjeha u teškim vremenima... 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije