Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je teško

Pjevačica iskreno o bolesti: 'Liječnici su mi konstantno mijenjali lijekove. U jednom trenutku više ništa nisam osjećala'

Foto: Profimedia
1/15
03.11.2022.
u 21:43

Gomez je povodom izlaska njenog dokumentarcu "Selena Gomez: My Mind And Me" dala intervju u kojem je detaljno opisala svoje probleme.

Glumica i pjevačica Selena Gomez (30) progovorila je o svojoj borbi s bipolarnim poremećajem. Gomez je povodom izlaska njenog dokumentarcu "Selena Gomez: My Mind And Me" dala intervju u kojem je detaljno opisala svoje probleme. 

- Nemam što skrivati, bila sam u četiri centra za liječenje. U ranim dvadesetima je počeo mračan period u mom životu, kada više nisam mogla kontrolirati svoje emocije. Tada je krenula moja depresija, zbog koje sam se potpuno izolirala - kazala je Selena. Dodala je da je bilo dana kada nije mogla ustati iz kreveta, nije htjela ni s kim razgovarati, a prijatelji koji nisu znali što se događa donosili su joj hranu. 

- Ponekad sam tjednima bila samo u krevetu.

Tvrdi i da su jo liječnici stalno mijenjali lijekove, te da u jednom trenutku više ništa nije osjećala. 

 - Liječnici su mi konstantno mijenjali lijekove u nadi da će nešto pomoći. U jednom trenutku više ništa nisam osjećala. Imala sam osjećaj da više ni ne postojim, kao da sam nestala. 

Nakon što je napustila ustanovu i posjetila jednog psihijatra, on ju je skinuo sa svih lijekova. 

- Morala sam naučiti kako pamtiti neke riječi. Ponekad tijekom razgovora nisam znala ni gdje se nalazim. Trebalo je mnogo napornog rada dok sam naučila prihvatiti da sam bipolarna osoba i da se s tim moram nositi jer će uvijek tako biti - priznala je. 

Inače, Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je progovorila tek nekoliko godina kasnije. Koliko joj je zdravstveno stanje bilo ozbiljno govori i to što je 2017. godine podvrgnuta transplantaciji bubrega koji joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa, a prije operacije pjevačica je otkrila da se bori s napadajima panike i depresijom zbog kojih je otkazala dio svjetske turneje "Revival". 

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije