Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve ljubitelje serija

Pickbox bogatiji za 5 novih serija

Pickbox serije
Foto: Promo foto
1/8
08.08.2016.
u 15:39

Uz već odličnu dosadašnju ponudu, Pickboxu se uskoro pridružuje još pet serijskih naslova

Od 8. kolovoza pratite seriju Vatreni dečki koja je obilježila rane 2000-te, novu adrenalinsku crnu komediju Bijesni psi koja se događa u Belizeu, psihološki triler Izabrani u glavnoj ulozi s Milom Ventimigliom, fantasy seriju Izgubljena djevojka, Čuvara pravde u kojem glavnu ulogu tumači slavni Simon Baker te novu epizodu serije Moć u kojoj je zvijezda 50 Cent. Uz sve ovo, na Pickboxu će osvanuti i 24 nova filma.

Vatreni dečki (Rescue me)

Foto: © 2004 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Vatreni dečki nisu obnaženi tipovi s naslovnica časopisa, nego hrabri momci koji se bore s vatrom. A svatko tko se obračunava s vatrenim nemanima i svakodnevno riskira život, zaslužuje naše poštovanje. A Tommyja Gavina (Denis Leary) osim teške svakodnevice u vatrogasnom domu, muči još štošta. Na primjer tipovi s kojima se njegova bivša druži i troje klinaca koji trebaju odrastati uz sve to. Da bi imao što bolji nadzor nad situacijom, nema mu druge nego preseliti se preko puta bivše i nadzirati situaciju.

Tragikomedija upakirana u pametan scenarij i onda prezentirana tako da imamo dojam da gledamo stvarne ljude u stvarnim situacijama, a ne seriju koju je netko pomno osmislio i režirao. Čista petica.

Bijesni psi (Mad Dogs)

Grupu prijatelja u Srednjoj Americi ne čeka odmor iz snova nego nešto slično paklu. Ono na što se nisu pripremili, a trebali su je - utrka s vremenom, puno prljavog novca i ljudi opasnih namjera. Ima tu droge, ukradenih jahti, ubojstava i toliko živopisnih kriminalaca da ih ni na Balkanu ne bismo pronašli.

Kako će se ovi sredovječni likovi uljuljkani u ugodan i rutinom prožet život snaći prepušteni sami sebi, saznajte u crnoj komediji koja će vas iznenaditi na nekoliko načina. Samo da pobjegnu čovjeku u kostimu mačka i sve će biti ok. Ili baš i ne? Preporučljivo gledati u mraku.

Izabrani (Chosen)

Foto: © 2013 Colton Productions, Inc. All Rights Reserved.

Biti izabran za nešto može biti super stvar. Na primjer kad si izabran na lutriji. Ili kad si izabran za neko super putovanje. Ipak, ovdje se radi o malo drugačijem tipu izabranosti i naš Izabrani (Milo Ventimiglia) manje je nego sretan kada pred njegovim vratima osvane kutija s pištoljem i instrukcije kojeg čovjeka mora ubiti unutar tri dana ako želi spasiti sebe i svoju obitelj. Ako vam ovo ne zvuči dovoljno izopačeno, onda biste trebali pogledati cijelu seriju jer priča ide dalje i otkriva još luđe detalje.

Odličnu glumačku postavu ovog dinamičnog trilera nadopunjava i Chad Michael Murray kojeg smo voljeli gledati u teen seriji One Tree Hill. Sve u svemu, luda serija i frcanje napetosti na sve moguće strane.

Izgubljena djevojka (Lost Girl)

Možda još ne znate što je sukub, ali nakon ove serije ćete biti puni saznanja o ovim nadnaravnim bićima koja imaju jednu moć. Ili možda manu, ovisi kako se uzme. Sukubi naime vole iscijediti život iz svojih seksualnih partnera. Onako doslovno, isisaju ga iz njih. A Bo (Anna Silk) je cura koja ide u srednju školu, ima roditelje (koju su je posvojili, doduše) i nema pojma da zapravo nije ljudsko biće. A kada sazna, bit će tu još puno seksualnih partnera, puno bijega, a za nas puno napetosti.

Ako bi morali jednom riječju opisati ovu fantasy seriju onda bi to morala biti riječ seksi. A druga riječ bi mogla biti zabavno. Seksi i zabavno - sasvim dovoljno za jednu večer punu zadovoljstva.

Čuvar pravde (The Guardian)

Kokain nije uvijek dobra ideja. Dobro, nije nikada, a posebno kada ste perspektivan odvjetnik kojemu bi to moglo uništiti karijeru. To je otprilike i zaplet drame u kojoj glavnu ulogu tumači Simon Baker, zvijezda Mentalista, problematičan sin kojeg skandal odvede na odrađivanje 1500 sati društveno korisnog rada. A oni koje umišljeni odvjetnik Nick Fallin krene braniti pred sudom nisu kriminalci nego napuštena i zanemarena djeca. Nicka će novi slučajevi odvesti na zanimljiva mjesta, upoznat će živopisne priče, promijeniti se, a ova savršeno osmišljena drama ima neke strašne trenutke koji diraju ravno u srce.

Moć (Power)

Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.

Nick Fallin nije jedini koji ima problem s drogom. To je i Ghost, čovjek koji se godinama bavio preprodajom droge koja mu je omogućavala luksuzan stil života. Trenutak kada odluči unijeti promjene u svoj život, trenutak je kada shvati da problemi vrebaju na njega sa svih strana. A neki problemi pojavljuju se u vidu bivših prijatelja, žena, šefova i protivnika kojima je stao na žulj. Kako je 50 Cent koji većim dijelom stoji iza ove serije cool, i Moć je morala ispasti cool serija.

Druga super stvar vezana uz ovu seriju je i to što dolazi na Pickbox samo 24 sata nakon američke premijere. Radi se dakle o seriji koju možete gledati ekskluzivno i prvi, upravo onako kako i zaslužujete.

Uštedite 100 kuna

Ovog ljeta možete uživati u posebnom paketu uz uštedu od 100 kn. Pratite serije na Pickboxu i čitajte Premium sadržaj na vecernji.hr 3 mjeseca za 199 kn.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije