Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštedite 100 kuna

Udobno se smjestite i uživajte uz dobre serije i štivo

paket Premium i Pickbox
Foto: VL
02.08.2016.
u 09:22

Iskoristite ovo ljeto da nadoknadite sve propuštene serije i uživate u dobrom štivu u hladovini na moru ili u vlastitom domu

Sve što vam je potrebno za to su vam računalo, tablet i/ili pametni telefon, internetska veza bilo kojeg operatera i Premium i Pickbox paket.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Ako niste pratili seriju Milijarde (Billions), vrijeme je da počnete uživati u inteligentnoj seriji o svijetu financija i bogatstvu koje se računa u moći.

Već 24 sata nakon američke premijere, možete pratiti treću sezonu serije Moć (Power), čije nove epizode pristižu svaki ponedjeljak i koja donosi još uzbudljivije avanture glavnog lika Ghosta (Omari Hardwcik).

Provedite ljeto uz drugu i treću sezonu serije Crna jedra (Black Sails), tropsku krimi seriju Smrt u raju (Death in Paradise) iza koje stoji nepogrešivi BBC i Izopačeno (Twisted) – mračni triler kojem su akteri tinejdžeri.

A za najmlađe odaberite najbolje od Disney klasikaPocahontas, Snjeguljica, Bambi i brojne druge priče mogle bi očarati vaše mališane ovog ljeta.

Uz Premium uživajte u kvalitetnim člancima i analizama nagrađivanih novinara i brojnih poznatih kolumnista Večernjeg lista.

Odaberite si za čitanje na plaži e-knjige iz Premium knjižnice koje možete čitati besplatno uz pretplatu ili uživajte u brojnim dokumentarnim serijama u rubrici Dokumentarci.

Ovaj paket vam donosi i uštedu veću od 100 kn. Neka odmor i opuštanje započnu!

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije