Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVAN NASTUP

Paula Jusić emotivnim koncertom proslavila 30 godina na sceni

Koncert Paule Jusić
Foto: Vjekoslav Gavrić
1/12
06.03.2017.
u 13:40

Pjevačica poznata po svojim glasovnim sposobnostima otpjevala je poznate pjesme sa svojih albuma, ali i brojne obrade na engleskom, francuskom, talijanskom i makedonskom.

Koncertom pod nazivom "Pjesma i ja" zagrebačka pjevačica Paula Jusić u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog proslavila je 30 godina karijere. Pjevačica poznata po svojim glasovnim sposobnostima otpjevala je poznate pjesme sa svojih albuma, ali i brojne obrade na engleskom, francuskom, talijanskom i makedonskom. Upravo je izvedba pjesme "Zajdi, zajdi" bila emotivan vrhunac koncerta, a Paula je s ponosom kazala kako makedonsku glazbu voli jer je i sama podrijetlom Makedonka, po mami. Podršku su joj došli dati i brojne kolege: Tereza Kesovija, Zdenka Kovačićek, Gabi Novak, Max Hozić, Željko Bebek, Matija Vujica i Jurica Popović, Branimir Mihaljević...

Iako nije imala goste na pozornici, Pauli se iz publike u jednom trenutku iz publike pridružila i Tereza Kesovija, koja je s njom izvela pjesmu “U srcu mome” za koju je Paula napisala tekst, a Đelo jr Jusić glazbu.

Obradom pjesme “Sve smo mogli mi” i dirljivom “Što te nema” dala je posvetu preminuloj Jadranki Stojaković, a pjesmom “Nakon toliko godina” koju je snimila s Kemalom Montenom digla je publiku na noge. Umjetnica je na kraju ispraćena ovacijama, a na bis je izvela makedonsku tradicionalnu  “Kaleš bre Anđo”, te "I Will Always Love You", za impresivan kraj večeri. 

>>Dalmatinka po ocu i Makedonka po majci pjeva na sedam jezika

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije