Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika borba za gledanost

Ovo se dogodilo prvi put u povijesti hrvatske televizije, jeste li gledali? Ocijenili smo nove Dnevnike

03.10.2022.
u 17:01

Baš ta životnost i priče o životima običnih ljudi zadnjih su godina znale dati novinarske bisere, od toga kome treba novac za operaciju do višečlane obitelji koja jedva preživljava u jednosobnom stanu bez grijanja i struje. To da bi im nakon toga stigle potpore i uplate na žiro-račun pokazivalo je mogućnost reakcija gledatelja i socijalnu osjetljivost domaćih ljudi, iznerviranih visokom politikom, basnoslovnim otpremninama i USKOK-ovim optužnicama za najbogatije domaće gospodarstvenike i političare ugodno zavaljene po nadzornim odborima i upravama tvrtki s golemim pronevjerama i gubicima.

Komentara 4

KN
Knez
19:29 03.10.2022.

HRT dnevnik mi je najbolji, nekako najmanje traže senzacije. RTL i Nova od male i gotovo nebitne stvari naprave veliku vijest.

Avatar R2D2
R2D2
17:34 03.10.2022.

Kaj je s nama koji nismo gledali niti jedan i u pravilu ih ne gledamo?

KP
Karlovacko pivo
17:54 03.10.2022.

Kad je RTL i NOVA tv vidjeli ili procijenili da ih nitko negleda pa su morali pomjerit vrijeme oni žive od reklama u sred dnevnika pa gdje to ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?