Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevske tragedije

Otkriveno zašto se ubila medicinska sestra kraljevske obitelji

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.05.2019.
u 10:16

Slučaj iz 2012. godine doveo je do tragične smrti djelatnice bolnice u kojoj je boravila Kate Middleton.

Danima se ne stišava uzbuđenje zbog dolaska nove kraljevske bebe, malog Archieja Harrisona, sina vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

I dok mnogi željno iščekuju nove informacije o bebi Sussex, drugi su se prisjetili incidenta koji je obilježio rođenje prvog djeteta princa Williama i Kate Middleton. Njihovo vjenčanje pratile su stotine tisuća ljudi, a informacije o njezinoj trudnoći zanimale su sve.

Voditelji jedne australske radijske postaje odlučili su nazvati bolnicu u kojoj je bila Kate i predstaviti se kao članovi kraljevske obitelji, što im je na kraju i uspjelo. Na telefon se javila bolničarka koja im je povjerovala te otkrila u kakvom se stanju nalazi Kate, koja je u trudnoći imala probleme s mučninama.

Priča koju su prenijeli skoro svi mediji uznemirila je javnost i dovela do pomutnje, ali i velike tragedije. Medicinska sestra koja je povjerovala da priča s kraljicom, pronađena je mrtva u stanu. Nakon nekog vremena i službeno je potvrđeno da se radilo o samoubojstvu.

Kraljevska djeca oduvijek su izazivala poseban interes javnosti, a mali Archie također nije iznimka. Njegovi korijeni još su i prije njegova rođenja bili tema priče, a javnost s nestrpljenjem čeka sve nove detalje.

Komentara 12

WI
Witman
12:32 10.05.2019.

Ak je to bilo samoubojstvo ja sam krokodil

JZ
Jedan_Zagrepčanec
15:02 10.05.2019.

Dajte molim vas malo detaljnije koliko puta se dijete pokakalo, koliko puta popiškilio, je li se možda zgužvala robica... Koliko je papalo, koliko je pilo... Moramo mi Hrvati znati svaku i najsitniju pojedinost o svojoj kraljevskoj obitelji. Molim malo višee o boji mokraće i konzistenciji stolice... Što kažu iz Downing Streeta o tome. I, usput, hoće li oni iz Downing Streeta povećati plaće, mirovine, poboljšati zdravstvo i školstvo... Nekak se slabo brinu o nama, kaok da nismo njihovi podanici.

DO
domxerex
18:34 10.05.2019.

Naši urbani jako pate za kraljevskim obiteljima zaboravljajući kako su njihovi očevi i djedovi pjevali da će amerika i engleska biti zemlja proleterska i planirali kako im skinuti glavu. Ne vjerojatno koji obrat u glavama udrabnih, još će ispasti da se srama odakle su njihovi roditelji jer su iz nekih nedođija kojih više nema na karti. Urbani salonski snobovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije