Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
twitter gori

Fanovi zbog ove Harryjeve izjave uvjereni da se dijete rodilo prije dva tjedna!

Foto: PA/Pixsell
1/8
09.05.2019.
u 08:27

Naime, pri predstavljanju bebe ponosni otac rekao je kako još uvijek ne znaju kome mali Archie sliči te da će trebati proći dva tjedna da bi mogli odgovoriti na to pitanje. Fanovi su požurili komentirati kako se "Harry zaletio" te otkrio da se dijete rodilo prije dva tjedna.

Nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napokon pokazali svoje prvo dijete svijetu te otkrili da se zove Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fanovi kraljevske obitelji krenuli su s teorijama zavjera jer su pogrešno shvatili Harryjevu izjavu.

Naime, pri predstavljanju bebe ponosni otac je rekao kako još uvijek ne znaju kome mali Archie sliči te da će trebati proći dva tjedna da bi mogli odgovoriti na to pitanje.

Fanovi su odmah nakon toga požurili komentirati kako se "Harry zaletio" te otkrio da se dijete rodilo prije dva tjedna.

Foto: Twitter

Neki obožavatelji kraljevske obitelji bili su uzrujani zbog drugog razloga. Oni su smatrali da je Meghan organizirala ovakvo predstavljanje kraljevske bebe kako bi prva koja bi dobila sve informacije bila njezina prijateljica Gayle King, koja je voditeljica jedne američke jutarnje emisije.

Podsjetimo, beba je rođena u ponedjeljak u 5.26 sati i ima 3,3 kg. "Vojvoda od Sussexa bio je nazočan pri porodu", kazala je Buckinghamska palača. Uz njih u njihovu domu Frogmore Cottage na imanju Windsor bila je i Meghanina majka Doria Ragland.

Palača je objavila da su kraljica i drugi članovi kraljevske obitelji presretni zbog novosti. Najbolje želje paru uputila je premijerka Theresa May, kao i šef laburista Jeremy Corbyn. Beba je sedma u nasljednom redu za britansku krunu i, koliko je poznato, prva osoba miješane rase na tako visokoj poziciji u povijesti britanske kraljevske obitelji. Harry, 34-godišnji unuk kraljice Elizabete i 37-godišnja Meghan, bivša glumica iz SAD-a, vjenčali su se u svibnju prošle godine. 

Novorođena beba bit će osmo praunuče 93-godišnje britanske kraljice i mogla bi imati dvojno, britansko i američko državljanstvo u skladu s pravilima o državljanstvu.

Bebu su prve posjetile bake Doria i Elizabeta te njezin muž, Archiejev djed, princ Filip.

Pogledajte kako su Meghan i Harry pokazali svoje prvo dijete:



 

Komentara 3

Avatar Grunf
Grunf
08:36 09.05.2019.

ma mali se nije ni rodio. to je unajmljeno dijete

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
08:51 09.05.2019.

Kakav djed Philip? Kaj mu nisu baka i deda Diana i Charls? Novinari!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije